ONO Teknoloji, Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de organize edilen iş ortağı Visual Components’in “Visual Components Partner Days 2020” etkinliğine katıldı. 

Helsinki Ateneum Ulusal Galerisi’nde 5-6 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen iş ortakları/partnerler etkinliği, üretken ve akılda kalıcı bir deneyim sunma amacıyla tüm bayileri bir araya getirdi.

Etkinlik kapsamında Visual Componets’in kısa bir süre önce pazara sunduğu interaktif VR, görsel süreç yönetimi ve farklı özellikleriyle Visual Components ürününün yeni versiyonu 4.2’nin tanıtımı, satış, pazarlama, rakip analizi, müşterilerin geribildirimleri ve vaka analizleri gibi konular ele alındı, sunumlar gerçekleştirildi. 

Firmanın kuruluşunun 20. yıldönümü dolayısıyla gala yemeğinin de düzenlendiği etkinliğe, ONO Teknoloji adına Kurucu Ortağı Melih Kocaman ve Teknoloji Teknik Destek Yöneticisi Ozan Erdem katıldı.

HEM ENDÜSTRİYE HEM EĞİTİME KATKI SUNUYOR

ONO Teknoloji, Finlandiya menşeli firmanın 2016 yılında bu yana Türkiye ve Orta Doğu distribütörü olarak 3D üretim simülasyonu çözümlerini endüstrinin hizmetine sunuyor. 

Endüstrinin yanı sıra eğitime katkı sağlayan ONO, bu kapsamda İTÜ öğrencilerinin Visual Components kullanarak Endüstri 4.0 konseptinde yenilikçi üretim sistemleri tasarlamasına ve test etmesine olanak tanıyor.