Universal Robots ve SMC Turkey iş birliği ile 26 Kasım 2019 Salı günü Pullman İstanbul Hotel & Convention Center’da düzenlenecek seminerde, üretimde geleceğin teknolojilerini masaya yatıracak.

“Üretimde geleceğin teknolojisi” sloganıyla uygulamalı olarak gerçekleştirilecek seminer, üreticilerin klasik üretim yöntemlerini değiştirmeleri keşfetmelerine imkan sunacak.

İki firmanın, sektör ayrımı yapmaksızın tüm üreticiler için kolaboratif teknolojinin sağladığı akıllı esnekliği ve yenilikçi komponentlerin kullanımını yaygın kullanılabilir hale getirmek amacıyla bir araya geldiği seminer katılımcılarına önemli bir fırsat sunuyor.

Sınırlı sayıda katılıma açık olan ilk seminer kapsamında, her iki firmanın sunumlarının yanı sıra demo tanıtımlar ve yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirilecek.

Esnek, hızlı ve verimli üretim yapabilmeleri için gereken teknoloji, sağlayacağı avantajlar, maliyet gibi unsurların ele alınacağı seminerde, katılımcılar uzmanlarla birebir görüşme yapabilme imkanı bulacak.