CNR Ambalaj İstanbul Fuarı'na katılan Optimak STU firmasının Satış ve Pazarlama Müdürü Osman Akcan, işletmelerin, Endüstri 4.0'ın altyapısını oluşturan robotik sistemlerle birlikte konforlu ve rahat bir şekilde üretim kapasitelerini gerçekleştirebileceklerini dile getirdi.

Gıda sektörünün önemli fuarlarından CNR Food İstanbul Fuarı ile eşzamanlı olarak düzenlenen CNR Ambalaj İstanbul Fuarı'na katılarak çözümlerini sergileyen Optimak STU, fuardaki standında entegratörü olduğu Nachi marka robotlarla yaptığı paletleme-paketleme, dolum ve taşıma uygulamalarını ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. 

Mühendislik çalışmalarını gerçekleştirdikleri ekipmanların Endüstri 4.0'ın altyapısını oluşturduğuna dikkat çeken firmanın Satış ve Pazarlama Müdürü Osman Akcan, robot otomasyon sistemleri ve dijital teknolojilerin pandemi sürecinin de tetiklemesiyle, üretim sürecinde standart ürünler ve kaliteli ekipmanların yanı sıra hijyenik koşullar sağladığını söyledi. 

Akcan ayrıca, insaların daha ferah ve konforlu bir şekilde üretim kapasitelerini gerçekleştirmelerine olanak tanıyacağını da sözlerine ekledi.

28 KASIM'DA SONA ERECEK

Dünya gıda işleme ve paketleme pazarına ev sahipliği yapan fuarın özel bölümünde, 50’den fazla firmanın ambalaj, gıda işleme, paketleme, makina ve ekipmanları gibi alanlarda ürünleri sergileniyor.

Pandemiyle birlikte gelen yeni normale uygun olarak birçok önlemin alındığı ve kapılarını CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde 25 Kasım'da açan fuar, 28 Kasım saat 17.00'ye kadar ziyaretçi kabul edecek.