Bu yıl 1-3 Ekim 2019 tarihlerinde beşincisi gerçekleştirilen Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’ne üç iştirakiyle birden katılım sağlayan Hamle Teknoloji Grubu, Zirve’de yeni hedefini ilan etti.

“Dijital Dönüşümü Yönetiyoruz” diyerek yeni hedefini ilan eden firma, bünyesinde bulunan Hamle Mühendislik, Atak Robot ve Softrue Yazılım ile ziyaretçilerinin karşısına çıktı.

Endüstriyel robotların Türkiye’deki en büyük buluşmasına sahne olan Zirve’de boy gösteren Atak Robot ilgi odağı oldu ve yeni kullanıcılarını ağırladı.

Zirve ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hamle Teknoloji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı - Atak Robot Genel Müdürü Ahmet Murat Nuhoğlu, “Hamle Mühendislik entegrasyon çözümleri ve eğitim çözümleri ile ilgi topladı. Hamle Mühendislik’in endüstriyel görüntü işleme uygulamaları da en çok ilgi çeken çözümlerdendi. Softrue Yazılım ise, işletme yönetim sistemleri ve işletmeye özel yazılım çözümlerine yönelik bağlantılar kurdu.” dedi.

PANELLERDE 3 AYRI KONU İLE YER ALDI

Firmanın standında özellikle hat sonu robotlu çözümler ve görüntü işleme ile entegre robot çözümleri ilgi çekerken ayrıca akıllı eğitim sistemleri ile de fuar ziyaretçisi eğitimci ve öğretmenler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Diğer yandan Zirve’de gerçekleştirilen panellerde firmanın uzman isimleri panelist olarak yer aldı ve deneyimlerini paylaştı.

Softrue Yazılım firmasından Yazılım Departman Lideri Tevhid Korkmaz “Yapay Zeka Makina ve Makina Öğrenimi ile Görüntü İşleme Uygulamaları”, Hamle Mühendislik Proje Yöneticisi İlker Ayaz “Hamle Akıllı Eğitim Robotları” ve Ar-Ge Departman Sorumlusu Kamil Çifci de “Seramik Sektöründe Robotik Otomasyon” konuları ile panellerde önemli bilgiler verdi.