Stäubli, TS2 SCARA serisinin lansmanını gerçekleştirdi. JCS teknolojisi sayesinde ultra kısa döngü sürelerini kolaylaştıran dört eksenli SCARA robotlar, yeni tasarımıyla hassas koşullarda bile kullanıcısına pek çok yeni imkan sunuyor.

Stäubli Robotik Direktörü Gerald Vogt, SCARA serisinin yeni modelinin önceki modellerle hiçbir noktada benzeşmediğini, bu seriye yeni bir görünüm kazandırdıklarını belirterek JCS teknolojisini TS2 ile birleştirdiklerini ve performanslarını yükselttiklerini dile getiriyor.

SCARALAR, HASSAS ÜRETİM KOŞULLARINDA KULLANIMA UYGUN ÜRETİLDİ

Sağlık ve yaşam bilimi sektöründe pazar lideri konumunda bulunan marka, yeni seri ile konumunu güçlendirmeyi hedefliyor. 

Her amaca uygun yeni yüksek hızdaki SCARA’ların hassas üretim ortamında kullanım imkanı sunduğunu kaydeden Vogt, TS2 modellerinin tümünün H1 gıda yağı ile performans kaybına yol açmadan çalışabileceğini ifade ediyor.

TS2-40, TS2-60, TS2-80 ve TS2-100 olmak üzere dört üyenin yer aldığı yeni Stäubli SCARA robot ailesi, kullanıcısına alan açısından daha fazla esneklik sağlıyor.

PERFORMANSI, HIZI, ESNEKLİĞİ VE SESSİZ ÇALIŞMASI İLE ÖNE ÇIKIYOR

Yeni SCARA serisinin teslimat sürelerini azaltacağının altını çizen Vogt, ekstra masraflardan koruyan serinin yedek parça tedariği konusunda da daha hesaplı olduğunu belirtiyor.

Vogt ayrıca kullanıcıların; daha hızlı, daha sessiz ve daha esnek olan bu robotların yüksek performansından memnun kalacağını sözlerine ekliyor.