“Endüstrideki Çözüm Ortağınız” sloganıyla 1994 yılından beri endüstriyel otomasyon alanında faaliyet gösteren Simtek Otomasyon, kuruluşunun 26. yılını çalışanlarıyla birlikte düzenlediği organizasyonda kutladı.

Yıldönümüne ilişkin Simtek Otomasyon Genel Müdür Yardımcısı Sedat İzgiş, “Şirketimizin 26. yıl kutlaması. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz ile birlikte daha nice uzun yıllara...” notunu paylaştı.

Firma, otomasyon sistemleri konusunda danışmanlık, sistemlerin projelendirilmesi, elektrik panolarının imalatı, kontrolörlerin (PLC) programlanması, makina insan ara yüzlerinin (HMI) tasarlanması, işletmeye alma çalışmaları, servis ve bakım gibi konularda otomotivden demir çeliğe, gıda ve ilaçtan çimentoya pek çok sektöre hizmet sunuyor.

Robotik pres hattı revizyonları, CNC otomatik yükleme boşaltma sistemleri, özel makina tasarımları gerçekleştiren firma, bugüne kadar 200’den fazla proje hayata geçirdi.

Aynı zamanda otomotiv ana sanayinin OEM’i olmak hedefiyle sektörün önde gelen markalarıyla iş birlikleri geliştirmeye devam ediyor.

Son olarak destek sponsoru olarak yer aldığı 3. Akıllı Fabrikalar ve Proses Yönetim Konferansı’na katılarak standında müşterileri ve tedarikçileri ile bir araya geldi.