MidiCam ve pipoCam sayesinde; kesintisiz veri kaydı, çeşitli görüntü üretim seçeneği, bir bilgisayarda harici görüntü işleme ve 2B görüntü veri çıkışı sağlamakta. Birbirileri ile bütünlük içerisinde mükemmel bir hizmet sunabilen görüntü işleme çözümleri SIM4000 Sensör Entegrasyon Modülü ile birlikte tasarlanmıştır.
İşlemci olarak otomatik uygulamalarının görüntüyü tekli ve çoklu kamera uygulamaları olmak üzere midiCam ve pipoCam olarak, SIM4000 ile birlikte kalite kontrol, izlenebilirlik ve nesne algılama amaçları için çok farklı sektör içerisinde kullanabilme olanağı sağlamakta. Bunlar arasına robot teknolojisi, otomotiv, lojistik, güneş enerjisi, elektronik, yiyecek-içecek sektörü gibi endüstrilere otomatik görüntü işleme uygulamaları için üçüncü parti görüntü işleme yazılımlarıyla birlikte uygulanabilme imkanı sunabilmektedir.

GigE ARAYÜZÜNE SAHİP ULTRA KOMPAKT, ENDÜSTRİYEL DİJİTAL KAMERALAR =pipoCam

Görüntü akışı, kamera ailesi sınırlı alanların bulunduğu uygulamalar için ideal olan pipoCam'ın endüstiryel ortamlarda kullanılabilmesi; görüntü işleme için standart olan soket uyumlu RJ45 GigE arayüzüne ve 24V besleme ile tetikleme sinyalleri için endüstri sınıfı konnektörlere sahiptir. Bunun dışında bir alternatif olarak kamerayı Ethernet üzerinden Güç (PoE) kullanarak 100 m'ye kadar uzunlukta tek bir kabloyla çalıştırmak da mümkündür. picoCam sayesinde 1, 2 veya 4 megapiksel çözünürlük ve renkli, tek renk veya NIR (opsiyonel) çeşitlerine sahip olunur. CMOS görüntü sensörleri global shutter teknolojisini kullanır ve çoklu görüntü bölümleri (AOI) sağlamaktadır.Mevcut görüntünün iletimi ve kaydı dahili 60 MB ön bellekde ayrıştırılır. Bu şekilde deçoklu kamera uygulaması desteklenmiş olur.
 
GigE ARAYÜZÜNE SAHİP SAĞLAM ENDÜSTRİ SINIFI DİJİTAL KAMERALAR=MidiCam

midiCam, IP 67 koruma sınıfına sahip görüntü akışı kamera ailesi zorlu endüstriyel ortamlarda kullanım için idealdir. Bu anlamda midiCam, endüstriyel görüntü işleme için standart olan bir M12 GigE arayüzünü ve 24V besleme ile tetikleme sinyalleri için endüstri sınıfı M12 bağlantılara sahip bulunmaktadır. Farklı bir alternatif olarak kamerayı Ethernet üzerinden Güç (PoE) kullanarak 100 m'ye kadar uzunlukta tek bir kabloyla çalıştırmak da mümkün kılınmıştır. Mevcut seçenekleri arasında midiCam 1 veya 2 megapiksel çözünürlük ve renkli, tek renk veya NIR (opsiyonel) çeşitleri bulunmaktadır. CMOS görüntü sensörleri global shutter teknolojisini kullanmaktadır ve çoklu görüntü bölümleri (AOI) sağlar. Görüntü iletimi ve kaydı  dahili 60 MB ön bellekde ayrıştırılır. Bu sayede çoklu kamera uygulaması desteklenmiş olur.