Endüstri 4.0 odağında çok akıllı modüller olarak nitelendirdiği modülleri, arayüzleri ve bağlantı teknolojileri ile öne çıkan firma, kullanıcılarının ihtiyacı olan her şeyi tek bir modülde topluyor. 

Safety sinyallerini, IO-Link cihazlarını ve dijital tüm sinyallerini tek bir modülde toplayan MVK Fusion fieldbus modülü, standart dijital sensörler ve aktüatörler, güvenlik dijital sensörleri ve aktüatörler ve IO-Link olmak üzere üç temel işlevi bir araya getiriyor. 

Söz konusu modül, gerekli modül sayısını en aza indirerek kurulumu kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor.

OTOMOTİV  VE MAKİNA SANAYİNE ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Murr Elektronik Türkiye Genel Müdürü Talat Avcı, firma olarak bütün robot firmalarına robotlarının daha kapsamlı çalışması için modüller ürettiklerini belirterek bu kapsamda özellikle otomotiv ve makina sanayine hizmet sunduklarını söyledi. 

Robot ve robotik teknolojilerin özellikle son 10-15 yılda yaygınlaştığını, teknolojinin ilerlemesi ve gelişmesiyle birlikte, endüstride her yerde hatasız üretim için robotlu üretime geçildiğini ifade eden Avcı, Türkiye’nin önde gelen otomotiv firmalarının büyük bir bölümüyle çalıştıklarını dile getirdi. 

ALMANYA’DA SON TEKNOLOJİLERİNİ SERGİLEDİ

Son olarak 24-26 Kasım’da Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenen Akıllı Üretim Çözümleri Fuarı SPS 2019’a katılan firma, MVK Fusion’ın yanı sıra Endüstri 4.0 kapsamında son teknolojilerini ve yenilikçi ürünlerini sergiledi.