Endüstriyel robotların tedarikinin yanı sıra kurulum, devreye alma ve kullanım aşamasında yaşanan sorunlara ve zorluklara çözüm sağlayan Ceylan Robot, plastik/polimer sektörüne geniş robot stoku ve gelişmiş robot teknolojisi ile değer katıyor. 

Plastik/polimer sektörü, demir ve çeliğin en önemli alternatif sektörlerinden birisi haline gelmiştir. Özellikle son yıllarda kullanımı oldukça yaygınlaşan plastik, kolay şekil verilebilmesi, dayanıklılığı ve ağırlığının avantajı sayesinde birçok üretici adına önemli bir kaynak olmuştur. Kullanımı ve üretimi gün geçtikçe yaygınlaşan bu sektörün, günümüzde daha kolay işlenir hale gelmesini sağlayan ise bu sektöre uygun endüstriyel robotlardır.

Robot sektörü; üretimde, işlemede ve taşımada birçok sektöre ek hizmetler sunmakta, ülkemizde ve dünyada ise en temel sektörlerden birisi haline gelmektedir. Peki robotların plastik/polimer sektörüne katkısı ve bu bağlamda sunduğu hizmetler nelerdir?

HIZLANDIRIYORLAR, TAŞIYORLAR, ŞEKİLLENDİRİYORLAR

Fabrikalarda üretim, işleme ve taşıma gibi bölümlerde kullanımı bulunan endüstriyel robotlar, her yeni günde hayatımıza daha çok entegre olmaktadır. Plastik/Polimer sektörü için vazgeçilmez bir erişim sağlayan robotlar, bu sektörde öncelikle üretim aşamasında ham maddenin işlenmesinde rol oynamaktadır. Bu sektöre uygun ısıl işleme dayanıklı başlıkları olan ve çap uzunluklarıyla erişim kolaylığı sağlayabilen robotlar daha çok tercih edilmektedir.

ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR

Özel başlıkları sayesinde kimyasal olarak işlenmiş plastiğe şekil verme konusunda önemli bir araçtır. Gerek üretimin hızlanmasına fayda sağlamaları gerekse insan gücünün yetişemediği ağırlıkları kaldırıp şekil verebilmeleri sayesinde sektörün vazgeçilmez unsuru haline gelmiştir. 

YEDEK PARÇA, BAKIM VE TEDARİKTE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Ülkemizde kullanımı son yıllarda daha da artan endüstriyel robotların tedarikinde ve kurulum/kullanım aşamasında yaşanan sorunlara ve zorluklara çözüm sağlayan Ceylan Robot, geniş robot stokları ve her sektöre hitap edebilen gelişmiş robot teknolojisi ile sektöre değer katmaktadır. Ayrıca coğrafyamızda plastik/polimer sektöründe kullanıma uygun robot tedarikinde yaşanan zorluklara çözümler sunmaktadır. Üreticilerin robot sektöründe en çok aradığı özellik ise, özellikle ikinci el robotlarda güvenilirlik ve robot çeşitliliğidir.

Ceylan Robot’un bünyesindeki tüm robotlar periyodik olarak güvenilirlik, doğrusallık, parça ve kullanım testleri, bakım-onarım ve yenilemeleri tamamlanmış, garantili bir şekilde bulunmaktadır. Müşteri öncelikli izlenimi ile üreticilerin üretim sürecine esneklik, kalite ve verim katarak sektörlerindeki rekabet avantajlarına katkı sağlayan firmamız, hem yedek parça hizmeti ile halihazırda kullanımı mevcut robotların bakımına öncülük eden hem de endüstriyel robot tedarikinde ülkemizde önde gelen bir kuruluştur.