Danimarka İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Ateşeliği tarafından organize edilen Nordic Talks webinar serisinde robotik, otomasyon ve yapay zeka konuları 29 Nisan'daki etkinlikte ele alınacak.

YENİ NESİL İŞ DÜNYASININ DİNAMİKLERİ KONUŞULACAK

Covid-19 pandemisinin ardından "yeni normal"e göre biçimlenmek zorunda kalan iş dünyasında teknoloji ve yapay zeka giderek daha önemli bir yer tutmaya başlarken, Danimarka İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Ateşeliği  "İş Dünyasında Robotik ve Yapay Zeka Uygulamaları" isimli online etkinlikte iş dünyası ve endüstri için önemli konuları masaya yatıracak. 

Danimarka İstanbul Başkonsolosu Anette Galskjøt’un ev sahipliği yapacağı, TAGES CEO’su Leyla Arsan'ın moderatörlüğünü üstleneceği online etkinliğe Aarhus Üniversitesi Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Yapay Zeka ve Robotik Araştırmalar Bölüm Başkanı Dr. Erdal Kayacan, Upteko Kurucu Ortağı Mads Jørgensen, Universal Robots Türkiye Genel Müdürü Kandan Özgür Gök ve Odense Robotics İş Geliştirme Müdürü Bongki Engel katılacak.

Kamu ve özel sektörün dijital dönüşümünde öncü ülkelerden Danimarka’nın bu alandaki çözümlerinden hareketle yeni nesil iş dünyasının dinamiklerinin ele alınacağı etkinlik, 29 Nisan 2021 tarihinde saat 11.00'de başlayacak.

Etkinliğe ücretsiz olarak katılım sağlanabilecek.