Üretim hatlarında kalite standardı ve esneklik kazanmak isteyen firmalar için en doğru çözüm etiketleme sistemlerinde robot entegrasyonuna geçmek. Her sektörün üretim hattı farklılık gösterdiği için bu hatlarda kullanılacak etiketleme sistemleri de farklılık gösteriyor. 

Novexx Solutions, robotik etiketleme alanındaki uzmanlığıyla sektör sektör robotik etiketleme uygulamaları ve bu uygulamaların sonuçlarını ziyaretçilerine sunacak.

Otomotivden beyaz eşyaya, gıdadan kişisel bakım ürünlerine kadar çok çeşitli sektörlere hizmet veren Novexx, aynı zamanda entegratör firmalar için de çözümler sunuyor. 

Sistemi otomatize hale getirmek için küçük bir robotun bile yeterli olduğu uygulamalarda firmalar çok eksenli etiketleme uygulamaları yapabiliyor.

İki ve çok eksenli robotlar için de aksamlar üreten NOVEXX SOLUTIONS 1-3 Ekim tarihleri arasında Yeşilköy, İstanbul’da gerçekleşecek Robot Yatırımları Zirvesi’nde standına kuracağı sistemle robot ile birlikte çalışan etiketleme sistemini örnek bir uygulamayla ziyaretçilerine sergileyecek. 

http://www.novexx.com.tr/