CEM KARATAY - Ankara merkezli Intecro Robotics, iş makinaları sektöründe faaliyet gösteren KSG Makine’ye 12 eksen gantry robot hattı ve 8 eksen robot hücresinin teslimatını gerçekleştirdiğini duyurdu.

Firmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada söz konusu teslimata ilişkin şu ifadelere yer verildi:

“İş makinaları sektörünün öncü firmalarından KSG Makine AŞ.'ye robotik hatlarımızın teslimatını gerçekleştirdik. 2. jenerasyon robotik yatırımlarında firmamızı tercih ettikleri için teşekkürlerimizi sunar, bu yatırımın uluslararası rekabet güçlerini arttırmasını ve kazançlı olmasını dileriz. Satış öncesinde üretim sürecinin karakteristik profilini inceledik. Ağır kaynak proses Rfq'suna uygun proses tasarımı ve bunu karşılayacak nitelikteki 12 eksen gantry robot hattı ve 8 eksen robot hücresinin planlamasını gerçekleştirdik, ürettik ve sahamızda test ederek teslimatı tamamladık.”

İHRACAT AĞINA ABD VE S. ARABİSTAN DA EKLENDİ

“Çok eksenli ve gantry robot sistemlerinde öncü olma gururunu bize yaşatan; Adana'dan Çorlu'ya, Ankara'dan Denizli'ye, İzmir'den Urfa'ya, İstanbul'dan Aydın'a, Konya'dan Sakarya'ya sanayi şehirlerimizdeki sanayicilerimize gösterdikleri teveccüh için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yurt dışında Almanya, Hırvatistan, İngiltere, Litvanya, Rusya, Yeni Zelanda  başta olmak üzere yakın zamanda ABD ve S. Arabistan’ı da ağımıza ekleyerek dünyada öncü olmak üzere yolculuğumuza devam ediyoruz. Hem Türkiye'de hem de Dünyada ‘rakipsiziz’ diyenler eskide kalıyor, onlar için en gerçek rakip ‘yıkıcı inovasyondur’!”