Robotik ve Yüksek Teknolojili Üretim Sistem Entegratörleri Derneği ROBODER’in Olağan Genel Kurulu toplantısı, 25 Kasım 2021 tarihinde ROBODER Yönetim Binası’nda gerçekleştirildi. 

ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR

Genel Kurul toplantısı ile yeni bir dönemin başladığı ROBODER’de, bayrağı Murat Yarış devralırken, yeni yönetim kurulu da belirlendi. Murat Yarış başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, A. Ali Şen ve Aydın Şimşirli Başkan Vekili olarak görev alacak. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Ahmet Ertuğrul Çelik, Ünal Altıntaş, Eren Gönenli, Özgür Yıldız, Mutlu Balkan ve Y. Çağrı Özarslan getirildi. 

“YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR”

Derneğin yeni Başkan Vekili A. Ali Şen, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Robotik ve Yüksek Teknolojili Üretim Sistem Entegratörleri Derneği’nin yeni yönetim kurulu görevi devraldı, camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Yeni nesil makinalar, üretim teknolojileri ve robotik sistemler temelindeki sektörlere değer katmak, ülkemizin bu alandaki prestijini dünya çapında yükseltmek üzere çıkılan bu yolda yeni bir dönem başlıyor. ROBODER'in kuruluşundan bugüne emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürler.” ifadelerini kullandı.