Robot Entegratörleri ve Yüksek Teknolojili Sistem Üreticileri Derneği ROBODER tarafından organize edilen “Türkiye Robotik ve Otomasyon Zirvesi 2022”, 4 Haziran 2022 tarihinde İstanbul’daki The Green Park Hotel Pendik’te gerçekleştirilecek.

“SEKTÖRÜN TÜM İLGİLİ ODAKLARINI BİR ARAYA GETİRİYORUZ”

ROBODER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yarış, etkinliğin davetiyesinde “ROBODER olarak 4. yılımızda, uçtan uca sektöre olumlu etki edecek mahiyetteki ‘Türkiye Robotik ve Otomasyon Zirvesi’ ile tüm ilgili odaklarını bir araya getiriyoruz. Sizleri de zirvede aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı ifade eder, değerli katılımlarınızı rica ederim.” ifadelerini kullandı.

Kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler, Türkiye Makina Federasyonu MAKFED, TÜSİAD, DEİK Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve birçok sektör derneği temsilcisinin yanı sıra finans kuruluşları, çok sayıda yerli ve yabancı basın ile organizasyon temsilcisi, ulusal ve uluslararası düzeyde şirket temsilcisi ve davetliler zirvede bir araya gelecek.

ÜRETİM BAŞKALAŞIYOR: MAKİNALAR, SİSTEMLERE KARŞI 

Robotik otomasyon sektörünün tüm paydaşlarını buluşturacak etkinlik, MAKFED Genel Sekreteri Zühtü Bakır’ın açılış konuşmasıyla başlayacak, ROBODER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yarış’ın mesajıyla devam edecek. ROBODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Şen ve Genişleme Komitesi’nden Nurşen Sanver derneğin faaliyetleri ve vizyon planıyla ilgili bilgilendirme konuşmalarının ardından ilk panel “Üretim Başkalaşırken; Makinalar Sistemlere Karşı” başlığıyla gerçekleştirilecek.

Eren Gönenli’nin moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde; Bosch Rexroth Dijital Dönüşüm Koordinatörü Emrah Küçüköz, Festo Türkiye Satış Müdürü Tolga Kutlu, Siemens Dijital Dönüşüm Koordinatörü Müjde Bakır, SMC Turkey Teknik Destek Müdürü Halil İbrahim Karakelle ve Schneider Electric Genel Müdür Yardımcısı Kerem Barlak panelist olarak yer alacak.

ROBOT ÜRETİCİLERİ PAZAR YERİ PERSPEKTİFLERİNİ ELE ALACAK

Aranın ardından ROBODER Yönetim Kurulu’ndan Murat Yarış, Ahmet Ali Şen ve Aydın Şimşirli’nin yeni üye takdimleri ile devam edecek program, “Robot Üreticilerinin İdeal Pazar Yeri Perspektifleri” başlıklı panel ile sürecek. 

Moderatörlüğünü Ahmet Ali Şen’in üstleneceği panele; ABB Robotik İş Birimi Müdürü Funda Çorakçı, FANUC Genel Müdürü Teoman Yiğit, KUKA Genel Müdürü Kağan Abidin, Nachi Genel Müdürü Gökhan Kırmacı, Universal Robots Genel Müdürü Kandan Özgür Gök ve Yaskawa Genel Müdürü Hakan Eskiyazıcı katılacak.

BAŞROLDE ROBOTLAR VAR, PEKİ YA DİĞERLERİ?

TÜSİAD Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Nuşen Numanoğlu’nun “TÜSİAD Dijitalleşme Vizyonu” sunumunun ardından Tansel Cavit Kulak’ın moderatörlüğünde “Vurgulanması Gereken Sadece Robotlar mı?” paneli gerçekleştirilecek. Panel kapsamında; ESAB Genel Müdürü Hakan Sitembölükbaşı, Fronius İstanbul Genel Müdürü Nusret Bilen, Pilz Türkiye Genel Müdürü Yavuz Çopur, Schunk Türkiye Satış Müdürü Egemen Zengin ve Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama Birim Müdürü Can Tolga Bizel panelist olacak.

SUBÜ VE ROBODER İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANACAK

Mutlu Balkan’ın moderatörlüğünde yapılacak, Hyundai Robotics Teknik Satış Müdürü Joon Koo Lee ve Comau Partner Yöneticisi Gianluca Picco’nun “Endüstriyel Robot Pazarında Büyüyen EMEA ve Türkiye Analizi” konulu söyleşisini takiben, Gerçek Consulting Dijital Dönüşüm Danışmanı Alper Gerçek’in “Dijitalleşme ve Sanayi Dönüşümü için Kritik 10 Madde” başlıklı sunumu gerçekleştirilecek. 

ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği)’ın mesajını Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Kayakıran vurgularken, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) ve ROBODER arasında iş birliği protokolünün imzalanacağı zirve, ROBODER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yarış’ın kapanış konuşmasıyla tamamlanacak.

Türkiye Robotik ve Otomasyon Zirvesi 2022’ye katılmak ve daha fazla bilgi almak isteyenler [email protected] ve www.roboder.org.tr adreslerinden iletişime geçebiliyor.

KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI