Çelik konstrüksiyon ve ağır sanayi üretimi yapan Polyar Çelik Yapırobotik hat yatırımı için INTECRO Robotics ile anlaşmaya vardı.

DAHA KALİTELİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ANLAYIŞLA ÜRETECEK

Konuyla ilgili firmanın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada yatırıma ilişkin şöyle denildi:

REHA GÜR, EUROTEC'İN YATIRIMLARI HAKKINDA KONUŞTU REHA GÜR, EUROTEC'İN YATIRIMLARI HAKKINDA KONUŞTU

"Müşterimiz gerçekleştirdiği robot yatırımı sayesinde; üretimini yaptığı cebri boru, radyal/sürgülü kapak, Izgara, türbin ekipmanları (draft tube, pil liner casing), kapak kaldırma sistemleri, branşman ve ayrım yapılarını daha verimli, daha kaliteli ve sürdürülebilir bir anlayışla üretirken, bizler de bu inovasyona katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun Polyar!"

AR-GE VE İNOVASYON REHBERLİĞİNDE HİZMET SUNUYOR

Firma, Polyar Grup çatısı altında 30 yılı aşkın süredir ağır sanayi sektöründe müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Uzun yıllardır talașlı imalat, iș makinaları ve ağır sanayi sektörlerinde edindiği tecrübesini ve bilgi birikimini yaklașık 10 yıldır hidro mekanik ekipmanlar, termik santral mekanik ekipmanları ile enerji sektöründe devam ettiriyor. 

Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde 6 bin metrekarelik fabrikasında 200 kişilik istihdam gücüyle çelik konstrüksiyon ve ağır sanayi işlerine Ar-Ge ve inovasyon öncülüğünde hizmet veriyor.