Pilz’in, Heliks Teknoloji ile yaptığı iş birliği ile hayata geçirdiği SOS App, üretim alanında emniyetli davranışları kuvvetlendiren emniyetsiz olanları ise önleyerek çalışma alanındaki kazaların oluşmasının önüne geçiyor.

Çevrimiçi Çalışan Emniyeti Uygulaması olan SOS App, kaza bildirimleri ile kazaya neden olabilecek faktörleri belirliyor ve kaza gerçekleşmeden önce uyarılar yaparak faktörlerin düzeltilmesini ya da tamamen bertaraf edilmesini sağlıyor.

Uygulama izleme ve raporlama sayesinde çalışanları emniyetli çalışmalarına zemin hazırlıyor.

RİSK DEĞERLENDİRME İMKANI SAĞLIYOR

İşletmelere İSG kültürünü yerleştirmek ve yaygınlaştırmak için gereken “gözlemci” işlevini destekleyen uygulama, her türlü mobil cihaz entegrasyonunu desteklemesi ile söz konu işlev için ek maliyete ihtiyaç duyulmuyor.

Fotoğraf ve videonun yer aldığı ve konuşarak doldurulan ramak kala raporlarını hızlı bir şekilde üreterek kayıt altında tutuyor.

Kullanıcının tasarladığı esnek form yapısı ile yazılım geliştirme uzmanlarına ihtiyaç kalmıyor.

Ayrıca kapsadığı “Pilz Hazard Rating” Risk Değerlendirme Metodolojisi yardımıyla hassas ve sağlıklı bir Risk Değerlendirme olanağı tanııyor.

0 İŞ KAZASI HEDEFİNE ULAŞTIRIYOR

Bütün çalışanların olduğu kaza olmadan, ramak kala evresinde veya öncesinde risklerin belirlenerek raporlanması ve izlenmesi dolayısıyla 0 iş kazası hedefine ulaşılıyor.

Hiyerarşik raporlama becerisi bulunan sistem hem çabuk tepkime verir ve üst yönetimin gerek gördüğü her türlü adaptasyonun yanı sıra yenilemeye müsaittir.