PLC Merkezi, gıda, içecek, otomotiv, sağlık, tekstil ve cam sanayii sektörlerine, deneyimli ve dinamik ekibi ile hizmet veriyor. PLC ve otomasyon konuları kapsamında, sıfır ve ikinci el PLC ile otomasyon ekipmanları ve yedek parça satışı yapan firma, PLC/ panel, endüstriyel bilgisayar, sürücü, ac,dc,servo,spindle motor, robot ve robot ekipmanları tamiri hizmeti de veriyor.

Bunun yanı sıra, süreç otomasyonu, makina otomasyonu, eski sistemden yeni sisteme çevrim, PLC/Panel çevrimi, isteğe göre robot ve otomasyon sistemlerinde  projelendirme, kurulum ve teslim hizmetlerini de PLC Merkezi, kendi bünyesinde veriyor.

Servis ve bakım konusunda da çalışmalarda bulunan firma, periyodik bakım, yerinde bakım hizmetleri, program yedekleme ve yükleme, eprom/flash programlama, program değişikliği/optimizasyon, hata ayıklama ve temizlik konularında da çalışmalarda bulunmakta.
 PLC Merkezi, müşterilerinin problemlerini çözerken aynı zamanda tasarruf etmelerini de sağlama hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Bunların yanı sıra,PLC Merkezi, PLC'yi temel bilgiler ile öğrenmek isteyenler için Youtube kanallarında eğitim videoları yayınlamaya başladı.PLC nedir, neden ve nerede kullanılır? PLC modelleri ve özellikleri nelerdir sorularına cevap veren eğitim videoları, Siemens PLC'ler ve S7-1200 programlanabilir mantıksal denetleyicisi hakkında da temel seviyede bilgi içeriyor. Eğitim videolarına ulaşmak için Youtube'dan PLC Merkezi'ni takip edebilirsiniz.