Robotaryum / İntro Mekatronik'ten Serkan TamtürkFortress Safety ürünleri ile Bursa merkez olmak üzere, bölgelerdeki partnerleri ile birlikte çözümler sunmaya başladıklarını ifade ederek özel kilit sistemlerinin emniyetli çalışmada sağladığı avantajları anlattı.         

ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR

MÜMKÜN OLAN EN İYİ KORUMA

Fortress Safety, tehlikeli işyerlerinde hayatları koruyan özelleştirilmiş güvenlik ekipmanları tasarlar ve üretir. Kilitleri, insan hatası olasılığını ortadan kaldırarak çalışanların tehlikeli makinalardan korunmasını sağlamak için sırayla çalışır.

Fortress Safety ürünleri , endüstriyel ekipmanlara kimlerin güvenli bir şekilde erişebileceğini ve ne zaman güvenli bir şekilde erişebileceklerini kontrol eder. Verimlilik analizi için kimin, ne zaman ve nereden erişim elde edildiğine ilişkin veriler derlenir.

SIKIŞMIŞ ANAHTAR VE ERİŞİM KONTROL KİLİTLERİ

Emniyetli makina imal etmek veya mevcut makinaları emniyetli hale getirmek için başvurulan başucu kitabı "2006/42/AT Makina Emniyeti Yönetmeliği"dir. Bu yönetmeliğin yönlendirdiği harmonize standartlardan birisi ise EN ISO 14119 - Makinalarda güvenlik-Koruyucular ile beraber olan ara kilitleme tertibatları standardıdır.

Bu standartta bahsi geçen Trapped Key sistemlerini karşılayan interlock çözümlerimiz ile beklenmedik çalışmaları önleyerek personellerinizin emniyetli bir şekilde çalışmasına destek olabiliriz.

      

HİJYENİK KORUMA KİLİDİ

3-A, "hijyenik ve işleme ekipmanının bütünlüğünü" sağlamak için ANSI'ye dayalı olarak kabul edilen ve FDA, USDA ve eyalet düzenleyici otoriteleri tarafından kabul edilen bir tasarım gereksinimleri kitaplığı sağlar. Bu uyumluluğa göre tasarım yaparak, tüketicilerimizi gıda kontaminasyonunun potansiyel risklerinden korumaya yardımcı olur.

Robotaryum şirketi olarak Fortress ürünleri ile sizlere Bursa merkez olmak üzere, bölgelerdeki partnerlerimiz ile çözümler sunmaya başlıyoruz. Fortress özel kilit sistemleri ile birçok uygulama, sektör ve emniyet çözümüne cevap verebilmektedir.

Robotaryum anahtar teslim, size özel çözümler ile otomotiv, gıda, demir-çelik, petrol, elektronik ve beyaz eşya sektörlerinde birçok uygulamaya cevap vermektedir.