KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI

Üreten Türkiye yolunda faaliyetlerine kesintisiz devam eden hat sonu uygulamalarının önde gelen şirketlerinden Optimak STU, bu kapsamda ihracattaki ivmesini hızlandırdı.

DIŞ SATIMDA VİTES YÜKSELTTİ

Şirket, "Paletleme ve Streç Sarma Sistemi" ile Bulgaristan, "Robotik Kolileme Paletleme ve Streçleme Sistemi" ile Cezayir, "Robotik Paletleme Sistemi" ile İsrail ve "Kartezyen Robotik Kolileme Sistemi" ile Mali ve Almanya’ya ihracat gerçekleştirdi. 

Hızlı, verimli ve yüksek kaliteli işler üretmeyi başaran firma, yüksek verimlilik ve optimum maliyet sağlayan çözümleriyle “sistem ve teknoloji uzmanı” olarak firmaların Endustri 4.0 sürecine destek oluyor.

ÖNCE DUBAİ'DE OLACAK ARDINDAN WIN FUARI'NA KATILACAK

Yurt içinde ekim ayında önce 5-7 Ekim'deki Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ardından da 20-23 Ekim'deki Avrasya Ambalaj Fuarı’na katılan Optimak STU, kasım ayında ise 10-13 Kasım'da TÜYAP’ta yapılacak WIN Eurasia Fuarı'na katılacak.

Firma yurt dışında ise, 7-9 Kasım'da BAE Dubai'de gerçekleştirilecek Yiyecek ve İçecek Endüstrisi Paket İşleme Fuarı "Gulfood Manufacturing 2021"deki yerini alacak.