Hidro-Tek, OnRobot robotik kol sonu çözümleri ile verimliliği artırıyor.

Robotik deneyimi olmayan operatörlerin bile kolayca programlama yapabilmesi için tasarlanmış OnRobot teknolojileri ile teknik altyapısı olmayanlar bile, takımları değişim sırasında minimum kesinti süresinde değiştirebiliyor.

Paketleme uygulamaları, iki farklı şekil ve boyuttaki kutuyu aynı anda hassas bir şekilde paketleyebilen çözüm ile çok daha verimli hale geliyor.

Yeni elektrikli vakumlu tutucular, harici hava kaynağı ve hortumlara olan ihtiyacı ortadan kaldırarak entegrasyonu kolaylaştırıyor, maliyetleri düşürüyor ve daha az gürültü ve toz üretiyor.

Böylece paketleme ve istifleme işleri hızlı ve kolay bir şekilde otomatikleştirilebiliyor.

VG SERİSİ; ESNEK, AYARLANABİLİR ELEKTRİKLİ VAKUM TUTUCULAR 

Bir kompresör veya hava kaynağı gerektirmeden, kompakt ve hareket etmesi kolay vakum tutucu, üretim hattlarına esneklik kazandırıyor.

OnRobot vakum tutucunun esnek kolları ve ayarlanabilir vakumu, birçok farklı boyutta çeşitli nesnelerle çalışabilmesini sağlıyor.

İkili bir tutucudur vakum tutucunun sağ ve sol taraflarını birbirinden bağımsız olarak kontrol edilir. İki farklı nesneyi farklı vakum kuvvetleri ile vakumlayıp yakalayabiliyor.                            

ÖZEL YAPIŞKAN TEKNOLOJİSİYLE GECKO İZ BIRAKMADAN NESNELERİ TUTUYOR

Yenilikçi Gecko teknolojisi, PCB'ler, Ekranlar, Tabletler, Cam yüzeyler gibi düz veya gözenekli nesnelerin tutulmasını sağlıyor, parlak yüzeylerde bile iz bırakmıyor.

Sıkıştırılmış hava gerekliliği olmayan, bakım maliyetlerinden tasarruf sağlayan teknoloji, 5 ay gibi kısa bir sürede yatırım maliyetini geri kazandırıyor.

Hassas, iz bırakmayan tutucu teknolojisi, pick&place görevlerinde üretkenliliği artırıyr; kablo, elektrik, hava veya programlamaya ihtiyaç duymuyor.

Gecko Tutucu, güçlü Van der Waals kuvvetleri kullanarak yüzeye yapışan milyonlarca mikro ölçekli fibriler sapı kullanır “aynı kertenkelelerin tırmanışı gibi”.

Gecko kaldırma işlemini sıkıştırılmış hava veya başka bir harici güç olmadan gerçekleştirdiğinden, verimli ve uygun maliyetli çözüm sunuyor.

2 PARMAKLI ROBOT TUTUCULAR VE DAHİLİ KUVVET/TORK VE YAKINLIK SENSÖRÜ OLAN AKILLI ROBOT TUTUCULAR

Esnek tutucular çok çeşitli parça boyutları ve şekilleri için kullanılabiliyor.

2 kg yük taşıyan robotik kol tutucu, 110 mm kadar parmaklarını açabiliyor.

110 mm boyutundaki ürünleri kavrayabilir. 6 kg yük taşıyabilen robotik kol tutucu, 150 mm kadar parmaklarının arasını açabilir.

Ayrıca ilave algılamaya sahip son teknoloji ürünü bir tutucu modeli mevcuttur. Parmak uçlarında dahili Kuvvet , Tork ve Yakınlık sensörlerine sahiptir.

ESNEK, BÜYÜK DARBELİ 3 PARMAK TUTUCU 

CNC torna tezgahları gibi makina bakım uygulamalarında çok çeşitli silindirik nesneleri tutmak için ideal olan, 15 kg’a kadar taşıma kapasitesi olan 3 parmaklı gripper 3FG15 , daha büyük daha hacimli ve daha az esnek diğer parmak tutucularla rekabet ediyor.

ROBOTA DOKUNMA HİSSİ VEREN HEX KUVVETİ / TORK SENSÖRÜ

OnRobot 6 eksenli kuvvet tork sensörleri, 6 eksen boyunca doğru kuvvet ve tork ölçümleri sağlıyor.

Bu özellik, zorlu montaj parlatma, zımparalama veya çapak alma işleri söz konusu olduğunda hassas kontrol olanağı tanıyor.

Ayrıca, HEX yazılımı yol kaydı, kuvvet kontrolü ve ekleme görevleri için özel özellikler içeriyor.

Çarpışma testi içinde kullanılabiliyor ve genel uygulamalar; parlatma, zımparalama, çapak alma, taşlama ve montajdır.

5 SANİYEDE HIZLI ARAÇ DEĞİŞTİRME İMKANI 

5 saniyeden kısa sürede kolay ve hızlı araç değiştirme fonksiyonu sunuyor, vidalama ihtiyaç duymadan anında hızlı montaj imkanı veriyor.

İKİ FARKLI İŞ İÇİN TEK BİR ROBOT KOLU, DUAL QUICK CHANGER

Çift tutucu döngü süresini hızlandırıyor ve verimliliği yüzde 50 ve hatta daha fazla artırabiliyor. Artan verimlilik ile 3 ay gibi kısa bir sürede yatırım getirisi ile size daha hızlı geri ödeme sağlıyor.

Çiftli Quick Changer, kol ucu araçlarını tek bir döngüde birlikte kullanılmasını mümkün kılarken, bu yenilikçi çözümle iki RG2 tutucuyu veya bir RG6 tutucuyu bir VG10 ile birlikte kullanım imkanı da veriyor.