Euchner Endüstriyel, belirli periyodlarda gerçekleştirdiği makina emniyeti seminerlerine devam ediyor. 

Ücretsiz ve online olarak 16 Nisan Perşembe günü düzenlenecek seminerde, “Makina Emniyeti – TS EN ISO 13849 Standardına göre PL hesaplama yöntemleri & Sistema Software” konusu işlenecek.

Saat 14.00’te başlayacak seminer, firmanın Genel Müdürü Oğuz Bayrak tarafından verilecek.

Seminere kayıt yaptırmak isteyen katılımcılar, firmanın sosyal medya hesabında paylaşılan linkteki kayıt formunu doldurarak ya da iletişim bilgilerinden iletişime geçerek kayıt yaptırabiliyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle fiziksel seminerlerine ara vererek online seminerlere ağırlık veren firma, sunduğu makina emniyeti hizmetleriyle, müşterilerin makinalarında risk değerlendirmesi yaparak ortaya çıkabilecek olumsuz durumları tespit ediyor ve çözüm önerileri sunuyor.

SISTEMA NEDİR? 

SISTEMA yazılımı ile, TS EN ISO 13849 standardına göre gerekli performans seviyesinin doğrulanması gerçekleştirilebiliyor. 

Söz konusu yazılım aracı, TS EN ISO 13849 standardı uyarınca, makina emniyetinin değerlendirilmesinde yardımcı oluyor, gönderilen yapılandırma ile elde edilen emniyet değerlerini ve performans seviyesini otomatik olarak hesaplıyor.