OMRON, paketleme makinaları üreticilerini, tüm süreçlerde en yüksek üretkenlik ve verimlilik sağlayan gelişmiş otomasyon çözümleriyle tanıştırmaya hazırlanıyor.

BİLGİ BİRİKİMİNİ ÜRETİCİLERİN KULLANIMINA SUNUYOR

OMRON, köklü geçmişi ve sektördeki deneyimi ile edindiği bilgi birikimini uzman otomasyon ortağı olarak, yeni bir makina geliştirmek veya mevcut bir modeli yükseltmek amacıyla paketleme makinası üreticilerinin kullanımına sunuyor.

Firma, bu sektörde faaliyet gösteren; karlılığını, makinasının hızını, çok yönlülüğünü, performansını ve emniyetini artırmayı amaçlayan üreticilere eksiksiz bir ürün ve hizmet yelpazesiyle destek veriyor.

SEKTÖR BAĞIMSIZ ÇÖZÜM SUNUYOR

Firma, şişeleme, atıştırmalık yiyecekler, birincil, ikincil ya da nihai paketleme makinaları üreten firmalara, uzmanlık alanları fark etmeksizin karlılıklarını artırmak için yardımcı oluyor, onlara rehberlik ediyor.

Unlu mamuller ve bisküvilerden taze gıda ve içeceklere, şekerlemeden tıbbi ürünlere ve hazır yemeklere faaliyet gösterdiği sektörden bağımsız hizmet veriyor.

TÜM HAT ÇÖZÜMLERİ ÜZERİNDE DURULACAK

Firma, paketleme makinalarında yer alan prosesleri, birimleri ve bu alanlardaki tüm çözümleri ile sektörün gelecek trendlerini ve dijitalleşmeyi “Kusursuz Paketleme Makineleri için Gelişmiş Otomasyon Çözümleri” webinar serisinde katılımcılarla birlikte inceleyecek.

28 NİSAN'DA BAŞLAYACAK, 6 WEBİNARDA 6 FARKLI KONU İŞLENECEK

Paketleme makinalarında baştan sona "Tüm Hat Çözümleri” üzerinde durulucak ve farklı günlerde toplamda altı webinar gerçekleştirilecek.

"Paketleme Makinelerinde Baştan Sona Tüm Hat Çözümleri" isimli webinar ile 28 Nisan'da başlayacak seri, 6 Mayıs'taki "Paketleme Makinelerinde Makine Emniyeti ve CE İşaretleme" konulu webinar ile tamamlanacak.

Webinar serisine ücretsiz kayıt yaptırmak ve daha fazla bilgi edinmek isteyenler firmanın internet sayfasını ziyaret edebiliyor.

Webinar serisini programı ise şu şekilde: