Kocaeli Üniversitesi Mekatronik Kulübü tarafından 15-16 Mayıs tarihlerinde Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda düzenlenecek konferanslarla, daha nitelikli mühendisler yetişmesine katkıda bulunulacak.

Nachi, itelligence, Norm Holding gibi sektörün önde gelen firmalarından yetkili isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikle, öğrencilerin sektörde nelerle karşılaşacağı, mezun olan öğrencilerin sektöre adapte olmalarını kolaylaştırmak, sektörün değişen trendleri ile bilgilenmeleri ve farkındalık yaratmaları hedefleniyor.

360 DERECE ENDÜSTRİ ELE ALINACAK

360° Endüstri başlığında düzenlenecek konferanslarda fabrikalarda robotlaşma, Endüstri 4.0’da robotların payı, dijital dönüşümün endüstrideki önemi, SAP-ERP çözümlerinin endüstrideki önemi, şirketlere katkısı, söz konusu programların mühendislere katkısı, KOBİ’lerin dijital dönüşümdeki rolü ve geleceği gibi konular masaya yatırılacak.  

Etkinlik kapsamında 15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek konferansta Nachi Türkiye Genel Müdürü Gökhan Kırmacı, Norm Holding Dijital Dönüşüm Program Yöneticisi Erkan Yeniçare ve itelligence Türkiye Kuluçka Merkezi Yöneticisi Barış Arslan deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak.

Etkinliğin 16 Mayıs’ta düzenlenecek ikinci günündeki konferansa ise Bulut Makina Yönetim KuruIu Başkanı Ahmet Sabit Bulut, Temsa Global Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Deutsche Messe AG Satış ve Geliştirme Direktörü Murat Bayazıt katılacak.