Araç üstü ekipman imalatında 25 yılı aşkın deneyime sahip Nursan Trailer, yeni yatırımında Cloos Türkiye’yi tercih etti. Şirket, bundan böyle Cloos'un “Flexible Kaynak Sistemi” olarak adlandırılan sistemi ile üretim kapasitesini artırmaya devam edecek.

“FARKLI TORÇ GEOMETRİLERİ VE OTOMATİK TORÇ DEĞİŞİMİ İLE ÇALIŞABİLİYOR”

Anlaşmanın ardından konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Cloos Türkiye Genel Müdürü İbrahim Halil Eyüpoğlu, Üretimlerinin yüzde 95’ini 64 ülkeye ihraç eden Nursan Trailer firmasının ağırlıklı olarak alüminyum akaryakıt tankeri (ADR’l ve normal), asfalt bitüm tankeri, alüminyum silobas ürünlerinin imalatında “Adaptiv Online Laser” kamera özelliği donatılmış sistem ile çalışacağını belirtti. 

MAKİNELERLE ENTEGRE ROBOTLU SİSTEM YATIRIMI YAPIYOR MAKİNELERLE ENTEGRE ROBOTLU SİSTEM YATIRIMI YAPIYOR

Eyüpoğlu, firmanın bundan böyle farklı torç geometrileri ve otomatik torç değişimi ile çalışabilen “Flexible Kaynak Sistemi” ile üretim kapasitesini artırmayı sürdüreceğini dile getirdi.

“İMALATINI DAHA VERİMLİ VE KALİTELİ HALE GETİRECEK”

Eyüpoğlu ayrıca, “Orta ve Güney Amerika’nın da dahil olduğu Afrika, Orta Doğu, Asya ve Avrupa pazarlarında kendi sektörünün pazar lideri olma yolunda emin adımlarla yoluna büyüyerek devam eden değerli müşterimize, yaptıkları bu yatırım ile imalatlarını daha verimli, daha kaliteli ve daha izlenebilirlik noktasında en üst seviye taşıyacakları bu süreçte markamıza ve ekibimize güvenlerini her defasında dile getiren Sn. Ahmet Toprakkale, Halil Toprakkale, Mehmet Toprakkale'ye ekibim ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Müşterimize ve ülkemize, bu özel donanımlı sistemin hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.