ROBOTLU ÜRETİM VİZYONUNA UYGUN ÇÖZÜMLERİ NELER?

Robotlu üretim vizyonlarını aktaran Ali Rıza Kayalı, “Biz Novexx Solutions olarak, ‘Çalışan Etiketleme Çözümleri’ sunan 55 yıllık tecrübeye sahip bir Alman şirketiyiz. Dünya’da 11 ülkedeki lokasyonumuz ve 100’den fazla sertifikalı ortak tarafından temsil ediliyoruz. Türkiye lokasyonumuz İstanbul-Maltepe’de bulunmaktadır. Burada satış, servis ve proje imalatında bulunmaktayız. Ayrıca Ege Bölgesi için İzmir’de satış ve teknik destek için personel konuşlandırılmıştır. Donanım, yazılım, sarf malzemeleri ve teknik destek ile komple bir portföy sunuyoruz. Alman kalitesinde, endüstriyel tasarım ürünlerimiz, 7/24 kullanımda bile yüksek performansı karşılar. Robotlu üretim vizyonuna iki ürün grubumuz görev almaktadır diyebiliriz. ‘Endüstriyel tanımlama sistemleri’ ve ‘Tanımlama süreçleri için yazılım.’ şeklinde konuştu.

Kayalı, tanımlama sistemlerindeki yaz-yapıştır, etiketleme, etiket yazıcıları, tak-çalıştır komple çözümler ve aplikatörlerinin hem otonom ve yarı otonom şekilde üretime hizmet ettiğini hem de robotlar, PLC’ler gibi çevre birimleri ile birlikte entegre çalışarak üretim gerçekleştirdiğini kaydetti. “Yazılım grubumuzda ise merkezi veri ve süreç yönetimi için ‘Veri Yönetim yazılımımız’ ile ‘Etiket Tasarım programımız’ robotlu üretim vizyonuna hizmet etmektedir.” diyen Kayalı Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

NELER SERGİLEYECEK? HANGİ KONULARA ODAKLANACAK?

Novexx Solutions Ege Bölge Sorumlusu Kayalı, Zirve ile ilgili hedef ve beklentilerine de değinerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Geçmiş senelerde olduğu gibi sinerjisi yüksek iş ortaklıkları ile 55 yıllık hemen her sektördeki bilgi ve tecrübelerimizi kullanarak, katma değerli projeler gerçekleştirmek istiyoruz.”