Altınay Teknoloji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından “Dönüşümün Gücü Ödülü”ne layık görüldü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MÜSİAD'ın 17 yıldır düzenlediği “Türkiye Ekonomi Basını Ödül Töreni”ni, bu yıl “Türkiye’nin Gücü Ödül Töreni” adıyla ulusal ölçekte kapsamlı ve güçlü bir programa dönüştürdü. 

Ödül töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın da katılımıyla Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde sahiplerini buldu.

Ekonomik ve toplumsal açıdan Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunanları ödüllendirmek, Türkiye'nin geleceğine hizmet odaklı yeni ilhamlar oluşturabilmek, iş dünyası, girişimci ekosistemi ve akademik camiada geleceğin başarılı projelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen törende, Altınay Teknoloji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Altınay Robot Teknolojileri Kurucusu Hakan Altınay da ödüllendirildi.

ÖDÜLÜ SAVUNMA SANAYİ BAŞKANI DEMİR'İN ELİNDEN ALDI

Yaptığı çalışmalarla öne çıkmış, yaşanılabilir bir dünyanın ancak bilimin hakim olduğu topluluklarla mümkün olabileceğine inanan “Dönüşümün Gücü Ödülü”nün sahibi olan Altınay oldu.

Altınay'a ödülünü Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir takdim etti.

REHA GÜR, EUROTEC'İN YATIRIMLARI HAKKINDA KONUŞTU REHA GÜR, EUROTEC'İN YATIRIMLARI HAKKINDA KONUŞTU

Söz konusu ödül; ticarette, bilimde, teknolojide, sanatta veya sporda dönüşüm ile alışılagelmiş akışı değiştirerek, dönüşümün öncüsü olmuş veya öncü olma yolunda büyük planları, adımları, yatırımları olan kişi veya şirketlere verilen ödül kategorisi olarak tanımlanıyor.

9 KATEGORİ İLE 1 ÖZEL ÖDÜL SAHİPLERİNİ BULDU

Törende, Hakan Altınay'ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “MÜSİAD Türkiye’nin Gücü Özel Ödülü”ne layık görülürken, ödül alan diğer isimler ise şöyle sıralandı:

  • Turkovac’ı geliştiren Prof. Dr. Aykut Özdarendeli “Akademinin Gücü Ödülü”
  • Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ “Basının Gücü Ödülü”
  • Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek “Girişimin Gücü Ödülü”
  • Altaca Çevre Teknolojileri ve Enerji Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alper Önoğlu “İklimin Gücü Ödülü”
  • Kale Grup Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay ”Kadının Gücü Ödülü”
  • LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük “Markanın Gücü Ödülü”
  • Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği Kurucusu Hatice Dilruba “Sosyal Sorumluluğun Gücü Ödülü”
  • Tosyalı Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı “Üretimin Gücü Ödülü”