Robo Otomasyon, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından düzenlenen 13. Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’nde, KOBİ kategorisinde “Makine Sanayi Sektör Ödülü”nün sahibi oldu.

“DAHA BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Düzenlenen törende ödülü alan Robo Otomasyon Genel Müdürü Haluk Özcan, ödüle ilişkin olarak, “Kocaeli Sanayi Odası’nın düzenlediği Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu ödül töreninde ROBO olarak; Ar-Ge, istihdama katkı ve markalaşmaya olan katkılarımızdan dolayı layık görüldüğümüz “Makine Sanayi Kategorisi Sektör Ödülü”nü tüm ekip arkadaşlarım adına teslim aldım. Birlikte daha “Büyük Türkiye” için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

BÜYÜK ÖDÜL HEKTAŞ’IN OLDU

Kocaeli’nde faaliyet gösteren toplam 24 firmaya KOBİ ve Büyük ve Orta Ölçekli İşletme ödülünün verildiği törene, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da katıldı.

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen online törenin sunuculuğunu Ekotürk TV Ekonomi Programcısı Ali Çağatay üstlendi. 

Tören kapsamında verilen büyük ödüllerde, Büyük Ölçekli Kuruluş HEKTAŞ olurken, KOBİ ödülüne ise Altaş Alüminyum layık görüldü.