LINAK Türkiye Genel Müdürü Erinç Çiçek, 6. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde özellikle AGV üreticilerini hedeflediklerini, lineer aktüatörün kullanım kolaylıklarını, sunduğu faydaları, sistemlerine adaptasyon kolaylığını ziyaretçilerine ve katılımcılara anlatacaklarını söyledi.

Bilhassa AGV (Otomatik Yönlendirmeli Araçlar) alanında lineer aktüatör ve kontrol üniteleri ile müşterilerine çözümler sunduklarını aktaran Çiçek, “Sunduğumuz bu kompakt ve aynı zamanda durum izlemeye olanak tanıyan çözümler, genel olarak forklift, ‘goods to person’ mobil robot, tugger train ve mobil yük robotları uygulamalarında kullanılmaktadır.” dedi.

NELER SUNACAK? HANGİ KONULARA ODAKLANACAK?

6. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde odaklanacakları konulardan bahseden LINAK Türkiye Genel Müdürü Erinç Çiçek, Zirve’de özellikle AGV üreticilerine odaklı ürün ve sunumlarının olacağını, lojistik ve üretim sektöründe otomasyon sunarak tedarik sağlayan AGV üreticilerine ürünlerini anlatmayı hedeflediklerini ifade etti.

Lineer aktüatörün kullanım kolaylıkları ve sunduğu faydalar ile henüz tanışmamış ziyaretçilerini de bilgilendirmeyi amaçladıklarını kaydeden Çiçek, Zirve ile ilgili hedef ve beklentilerini ise şöyle açıkladı:

“Robot Yatırımları Zirvesi’nde ziyaretçilerimize sistemlerinde kullanabilecekleri lineer aktüatörlerin kullanım kolaylığını, sunduğu ek faydaları ve sistemlerine adaptasyon kolaylığını aktarmayı hedefliyoruz. Bu ürünlerin terzi usulü müşteri ihtiyaç ve taleplerine uygun üretilebildiğini ve ürün seçiminde profesyonel ekibimiz ile destek olabileceğimizi aktarmak hedeflerimiz arasındadır.”  

ABB, YENİ ROBOTIK TESİSİNİ ABD'DE AÇTI ABB, YENİ ROBOTIK TESİSİNİ ABD'DE AÇTI

“YERLİ ÜRETİCİLERE DESTEK OLMAYI AMAÇLIYORUZ”

Çiçek ayrıca, lineer aktüatör teknolojisi ile yerli AGV üreticilerinin, bilhassa yurt dışı pazarlarda, rekabetçi ürünler ile Türkiye’yi ve sektörü temsil etmesine destek olmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Danimarka merkezli LINAK, dünyanın 5 farklı ülkesinde aktüatör üretimi gerçekleştiriyor. LINAK Türkiye ise, uzman mühendisleri tarafından müşteri ihtiyacına uygun lineer aktüatörlerin belirlenmesini sağlıyor.