Hamle Mühendislik ya da diğer adıyla Atak Robot, Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin (GATEM) Endüstriyel Otomasyon Bölümü’ne akıllı eğitim robotları ile dijital dönüşüm süreçlerine uygun otomasyon laboratuvarı kuruyor.

“DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE ODAK NOKTASI OLACAK”

Hamle Mühendislik Genel Müdürü Murat Akkaya, konuya ilişkin şu bilgileri paylaştı: “166 saatlik eğitici eğitimleri ile desteklediğimiz bu proje ile öğrenciler endüstri tecrübesi kazanmış öğretmenler tarafından en gelişmiş cihazlar ile donatılmış laboratuvarımızda dijital dönüşüme hazır olarak eğitilecekler. Projemiz ile GATEM dijital dönüşümde odak noktası olurken, bölüm mezunları endüstride aranan ve etkin pozisyonlarda çalışan uzmanlara dönüşüyor.” 

ÜCRETSİZ FULMATİC 7 EĞİTİMLERİNE BAŞLAYACAK

Öte yandan Akkaya, Kocaeli’nde konumlanan merkez binalarının bünyesinde yer alan Hamle Mühendislik Dijital Dönüşüm Merkezi’nde, Fulmatic 7 serisi PLC eğitimlerine başlayacaklarını söyledi. 

Her ayın 1 ve 3. çarşamba günlerinde ücretsiz olarak sunulacak Fulmatic 7 eğitimlerine başvurmak isteyenler, firmanın dijital dönüşüm merkezi internet sitesi dijitalhamle üzerinden formu doldurarak kayıt yaptırabiliyor.