Hızlı bağlantı elemanları sektörünün önde gelen firmalarından KUKAMET, son olarak Almanya’daki “Blechexpo 2021” fuarına katılım sağlayarak kısa süre önce satışa sunduğu Power Clamp ürününü yurt dışındaki ziyaretçilerine sundu.

BAŞARILI BİR FUARI GERİDE BIRAKTI

Konya menşeli firma, dünyanın ilgiyle beklediği ve 26-29 Ekim 2021 tarihlerinde Almanya’nın Stuttgart şehrinde 15’incisi düzenlenen Uluslararası Sac Metal İşleme Fuarı Blechexpo’ya potansiyel müşterileriyle doğrudan iletişime geçmek, onlardan daha samimi ve direkt olarak geri bildirim alabilmek temel amacıyla katılım sağladı.

Markasını ve marka imajını güçlendirmeyi, potansiyel müşterilerine ürünlerinde yaptığı yenilikleri gösterebilmeyi ve iş birliği fırsatları yakalayabilmeyi hedefleyen firma, bu kapsamda pandemi nedeniyle uzun süre ara verilen fiziksel fuarların yeniden yapılmaya başlanmasıyla birlikte fuarlara duyulan özlemin neticesinde de başarılı bir fuar geçirdi.

ZİYARETÇİLERİN İLGİ ODAĞI OLDU 

Fuar standında KUKAMET markasıyla ürettiğimiz Toggle Clamp yani hızlı bağlantı elemanlarının tüm ürünlerini, her modeli ve tüm boyutlarıyla sergileyen firmanın öne çıkan ürünü ise, kısa süre önce pazara sunduğu “Power Clamp” ürünü oldu.

Söz konusu yeni ürününü yıl içerisinde katıldığı tüm fuarlarda müşterilerine sunan firma, bundan sonrada katılacağı diğer fuarlarda ürününü sergilemeye devam edecek.

"TÜM PAKETLEME İŞLEMLERİNİ  ROBOTLARLA YAPACAĞIZ” "TÜM PAKETLEME İŞLEMLERİNİ ROBOTLARLA YAPACAĞIZ”

HIZLI ROBOTLAŞMANIN GETİRDİĞİ TALEPLERLE GELİŞTİRDİ

Firmanın dünyada ve Türkiye’deki hızlı robot artışının getirdiği talepler doğrultusunda ürettiği Power Clamp ürünü, kapalı gövde, alüminyum ve açı ayarlı özellikleriyle dikkati çekiyor. Ürünüyle, Almanya’da da müşterilerinin ilgi odağı olmayı başaran şirket, yeniliklere açık yapısı ve ürünlerinde sürekli iyileştirme çalışmaları yapması dolayısıyla müşterilerinin güvenini kazanıyor.

SIRADA BURSA’DAKİ BUMATECH VAR

Yurt içinin yanı sıra yurt dışı fuar ve pazarlar da şirket için büyük bir önem taşıyor. Her yıl istisnasız sektörünün en önemli gerek ulusal gerekse uluslararası fuarlarına katılım sağlıyor.

Bu bağlamda 2021 yılında Almanya’daki MOTEK Fuarı ve İstanbul’daki Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’ne katılan firma, Almanya’da katıldığı Blechexpo’dan sonra da fuar katılımlarına devam edecek. 

Önce 24-27 Kasım 2021 tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek Bursa Makine Teknolojileri Fuarı BUMATECH’e katılacak olan KUKAMET, 2022 yılında ise gene Almanya’da 25-28 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacak 26. Uluslararası Sac Metal İşleme Teknolojileri Fuarı EUROBLECH’te boy gösterecek.