KUKA yeni robot ürün ailesi KR CYBERTECH nano'yu kullanıcılarının beğesine sunuyor.

KR C5 KONTROLÖR AİLESİ İLE SUNULUYOR

Gazaltı kaynağı, makina besleme-boşaltma, yapıştırma, montaj, ölçüm, lazer kesim ve vidalama gibi birçok robotik uygulamayı gerçekleştirmek için tasarlanan yeni seri, KR C5 kontrolör ailesi ile birlikte pazara sunuluyor.

Yeni ürün serisi; yüksek enerji verimliliği, kolaylaştırılmış harici eksen ilavesi gibi avantajları da beraberinde getiriyor.

ZORLU ORTAM ŞARTLARINA UYUM SAĞLAYABİLİYOR

Taşıma kapasitesi 6-10 kg, erişim aralığı ise bin 440 - bin 840 mm olan KR CYBERTECH nano serisi, farklı uygulama ihtiyaçlarına yönelik geniş bir ürün yelpazesini içeriyor.

Ayrıca seri, IP 67 bilek yapısı ile zorlu ortam şartlarında da kullanıma uygun olarak dizayn edildi.

YÜKSEK HIZLARDA ÜST SEVİYEDE HASSASİYET 

Gazaltı kaynağı, yapıştırma ve sızdırmazlık maddesi uygulaması gibi uygulamalar için optimize edilen KR CYBERTECH nano ARC ürün ailesi, minimum maliyetle maksimum performans sağlıyor.

Yeni kontrolör yapıları ile ürün ailesinin robotları yörünge hassasiyetine sahip ve hızlı yapısıyla dikkat çekiyor. Hızlanma değerleri ile yeni ve kompakt tasarımı, yapı parçalarının içinde dahi en yüksek seviyede yörünge hareketini garanti ediyor.

Ürün ailesi, 6 ve 8 kg'lık son derece hassas taşıma yükü kademeleriyle piyasaya sürüldü. Söz konusu serideki robotlar, 0,04 mm'lik tekrarlama doğruluğu ile yüksek tempoda bile oldukça doğru ve hassas kalabiliyor.