Universal Robots, Türkiye’deki robot teknolojisinin güncel konularını tartışmak amacıyla 1-3 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde bu yıl 5’inci kez düzenlenen Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’ne katılıyor. 

Sürpriz yenilikler için ziyaretçilerini bekleyen firma, sektör profesyonelleri ile fabrikaların üretim, yatırım ve satın alma süreçlerinden sorumlu çalışanların çok sayıda katılım sağladığı etkinlik kapsamında kolaboratif robotlarını tanıtacak.

“UR UYGULAMA MİMARI HAKKINDA BİLGİLER VERECEĞİZ”

Elektronikten kimyaya, gıdadan ambalaja çok sayıda sektöre sunduğu kolaboratif robot çözümüne ilişkin açıklamalar yapan Universal Robots Türkiye ve MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, “Kolaboratif robotlarda yüzde 60’lık pazar payıyla dünya liderliğine ve geliştirdiği ileri teknolojiye devam eden Universal Robots olarak şu ana kadar 37 bini aşkın kolaboratif robot satışı yaptık.

Etkinlikte tanıtımını yapacağımız ürün ailesi taşıma, alma ve bırakma, montaj, yapıştırma, makine besleme, çapak alma ve polisaj, paketleme, paletleme, cıvata sıkma, kaynak, kalite kontrol gibi birçok alanda kullanılıyor. UR+ Çözümleri, UR Akademi ve UR Uygulama Mimarı hakkında ziyaretçilerimize detaylı bilgiler vereceğiz” dedi.

“KLASİK ÜRETİM YÖNTEMLERİNİ İLERİYE TAŞIYORUZ”

İnsanla iş birliğine dayalı kolaboratif robot teknolojisinin gelişiminin hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Gök, “Dünyanın bir numaralı kolaboratif robot üreticisi olan Universal Robots olarak bu gelişimin öncülüğünü yapıyor, klasik üretim yöntemlerini fark yaratan teknolojilerle ileri taşıyoruz.

Buraya ziyarete gelen sektör profesyonellerimizle iş birlikleri geliştirmeyi, insan-makine iş birliği ile üretimin dünyada ve Türkiye’de yaygınlaşmasını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.