Keramik Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Deniz Berna Sarsılmaz, Robot Yatırımları Zirvesi’nde gıda, hijyen, hızlı tüketim, yapı kimyasalları, boya başta olmak üzere birçok sektörü hedeflediklerini ifade ederek, hat sonu robotik paletleme ve paketlemenin gündemlerinde olacağını söyledi.

NELER SERGİLEYECEK, HANGİ KONULARA ODAKLANACAK?

"Bir araya getirme sanatı mottosuyla", müşterilerine robotlu ve robotsuz hat sonu uygulama çözümleri sunan Keramik, bu kapsamda her yıl milyarlarca ürünü bir araya getiriyor; paletliyor, şirinkliyor,
streçliyor, sarıyor, çemberliyor ve yeni bir bütünün parçaları olmak üzere yolculuklarına hazırlıyor.

Bu yıl 5-7 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul Tuzla'da gerçekleştirilecek Zirve'de bir kez daha yerini alan firma, Zirve öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

Keramik Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Sarsılmaz, "Zirve'de gıda, hijyen, hızlı tüketim, yapı kimyasalları, boya gibi birçok sektörü hedeflemekteyiz. Hat sonu robotik paletleme ve paketleme konuları gündemimizde olacak. Bu yıl standımızda hem endüstriyel robotlarımızı hem de cobotlarımızı sergilemeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

"DOĞRU PLANLAMA YAPILMASI GEREKEN UZUN VADELİ YATIRIMLAR"

Zirve ile ilgili hedef ve beklentilerini de iş ortaklarıyla bir araya gelmek ve gelecek projelerle ilgili görüşmeler yapmak olarak açıklayan Sarsılmaz, hat sonu yatırımlarının uzun vadeli yatırımlar olduğunun altını çizerek sözlerine şöyle devam etti:

"Özellikle hat sonu paletleme ve paketlemeyle ilgili yatırımlar uzun vadeli yatırımlar olup, özellikle projenin ilk başında doğru yerleşim planının yapılması oldukça önem taşımaktadır. Tasarım doğru olmadığı takdirde, üretim aşamasında farklı problemler yaşanmasına neden olacaktır."