Türkiye, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Türk Cumhuriyetleri coğrafi pazarlarında sürdürülebilir iş geliştirmesinden sorumlu teknolojik ve güçlü bir ağ kurmayı hedefleyen KEBA Türkiye, bu doğrultuda EMEA Technology ile uzun vadeli bir iş birliği için anlaşmaya vardı.

TEKNOLOJİK VE GÜÇLÜ BİR AĞ KURMAYI HEDEFLİYOR

Avusturya merkezli küresel tecrübeye sahip KEBA Group,  KEBA Türkiye üzerinden yöneteceği Türkiye, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Türk Cumhuriyetleri coğrafi pazarlarında sürdürülebilir iş geliştirmesinden sorumlu teknolojik ve güçlü bir ağ kurmaya devam ediyor.

Bu bağlamda firma, EMEA Technology el sıkışarak hedeflerine emin adımlarla devam etme kararı aldı.

KEBA Endüstriyel Otomasyon Global Satış Grubu Başkanı Martin Schwarz, Başkan Yardımcısı Christian Gabriel ve Türkiye Genel Müdürü Onur Yıldızdoğan, EMEA Technology merkezine gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası önemli açıklamalarda bulunuldu.  

"BU COĞRAFYA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

KEBA Global CSO’su Martin Schwarz, Türkiye’de otomasyon sektörünün, sanayinin ve özellikle makina imalat sanayisinin büyümesini hayranlık içinde takip ettiklerini ve bu coğrafyanın kendileri için son derece önemli olduğunun altını çizdi.

İş birliklerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Schwarz, bu konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"ÖNEMLİ İŞ ORTAKLARIMIZLA DERİNLEMESİNE ÇÖZÜMLER SUNACAĞIZ" 

"KEBA GROUP’un; 2018 yılında Almanya merkezli LTI Motion ve Hollanda merkezli Delem firmalarını bünyesine katmasından sonra uluslararası platformda oluşturduğu teknolojik büyüme gücünü; stratejik olarak son derece değerli buluyoruz ve çok önem verdiğimiz Türkiye merkez olmak üzere, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri bölgelerinde  stratejik ortaklıklarımızı genişletme kararı aldık. Özellikle; Robotik Otomasyon, Genel Makine Otomasyonu, CNC Yazılım-Donanım Teknolojisi başta olmak üzere Smart Parcel Lojistik Otomasyonu, Elektrikli Araç Mobil Şarj İstasyonları, Turbo Blower sistem çözümlerimiz ve Rüzgar Türbini otomasyonu butik çözümlerimizin Türkiye ve çevresinde EMEA Technology gibi önemli iş ortaklarımızın eşliğinde paydaşlarımıza teknolojik çözümlerimizi daha da derinlemesine sunmak arzusundayız."

"TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLERİMİZLE SES GETİRECEĞİZ"

KEBA Türkiye Genel Müdürü Onur Yıldızdoğan, pandemi dönemine rağmen KEBA global üst yönetiminin ülkemize yapmış oldukları ziyaretin stratejik öneme sahip olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: 

"Bu ziyaret, ülkemizin teknolojik olarak son derece değerli bir yere sahip olduğunun ispatı niteliğindedir. Yenilikçi çözümlerimizle, iş ortaklarımıza beklentilerinin çok ötesinde bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Kurduğumuz stratejik öneme sahip, teknolojik iş birliğimizin ana hedeflerinden biri; sanayide sağlayacağımız yüksek müşteri memnuniyeti ile en önemli teknolojik çözüm ortağı olmak. 2021 yılının başlarından itibaren özellikle 'Genel Makine Otomasyonu'nda ve 'Robotik Uygulamalar'da gerek genişlemiş mühendislik ekibimiz ile gerekse Türkiye’nin dört bir yanına nüfuz etmiş teknolojik çözümlerimizle büyük ses getireceğimize inancımız tam.

KEBA Türkiye ile EMEA Technology otomasyon sektörünün ufkundaki büyük fırsatların izinde, ülkemizin dijital dönüşümüne ve ekonomik büyümesine de destek vermeyi hedefleyecekler. Çıktığımız bu uzun yolda, sürdürülebilir büyüme için çalışıp; müşterilerimizin büyüme stratejilerinde güvenilir teknoloji ortağı olarak yanlarında olacağız. Ayrıca ülkemizin teknoloji ve inovasyon üssüne dönüşmesi için başta kalifiye insan kapitali olmak üzere gereken tüm adımları atmayı hedefliyoruz.

Gönülden inanıyorum ki; katma değeri, sinerjisi, motivasyonu yüksek ekiplerimiz ve  ilham veren, bütünlük sağlayan teknolojik çözümlerimiz ile dünyada büyük ses getirecek projelere imza atıyor olacağız. Böylece hem ülkemizin, hem de ülkemizdeki sanayi üreticilerimizin marka değerlerini arttırmalarında doğrudan katkıda bulunabilmenin gururunu yaşıyor olacağız."

"UZUN VADELİ BİR YOL HARİTASI OLUŞTURDUK"

EMEA Technology Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Dora ise, görüşmede EMEA & KEBA iş birliğine dair uzun vadeli bir yol haritasının oluşturulduğunu belirtti.

Nazik ziyaretleri için KEBA yönetimine teşekkür eden Dora, iş birliğinin ilk adımında Türkiye’de alanının en iyilerinden oluşan mühendislik ekibi kurulduğunu ve bu ekibin çalışmalarıyla her geçen gün daha da büyük başarılar elde edeceğine inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

Ayrıca oluşturmuş oldukları ekiplerin sahip olduğu tecrübe ve yetenekler sayesinde sektöre birçok yenilik katacağını belirten Dora, söz konusu iş birliğine dair sektörden birçok olumlu geribildirimin de kendilerine ulaştığını sözlerine ekledi.