Otomatik oyunun başlamasına artık sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Kapı Sistemleri, Almanya'da gerçekleşecek Automatica Fuarı’nda ihracatını gerçekleştirdiği LUCIDDOOR Makine Koruma Kapısı M140’ın tanıtımını yapacak. 

OPTİMUM KORUMA, YÜKSEK GÜVENİLİRLİK SAĞLIYOR

Standını ziyaret eden ziyaretçilere fabrikalarda üretim sahalarında, personeli en zorlu üretim süreçlerinin yüksek düzeyde otomatikleştirilmiş alanlarında üretim süreciyle ilgili tehlikelerden korumak için tasarlanan LUCIDDOOR M140, erişimi kısıtlayarak optimum koruma sağlıyor. Ayrıca EN/ISO 13849-1 uyarınca PLd spesifikasyonlarına (Cat. 2) sahip isteğe bağlı güvenlik cihazlarının yanı sıra proses kaynaklı tehlikelere karşı da koruyor.

TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE'DE ROBOTİK YÜKSELİŞ TOYOTA OTOMOTİV SANAYİ TÜRKİYE'DE ROBOTİK YÜKSELİŞ

Modüler yapısıyla az bakım gerektiren, oldukça sağlam olan ve yerden tasarruf sağlayan M140, en yüksek düzeyde güvenilirlik sağlamasıyla da dikkat çekiyor. 

“İTALYA VE ALMANYA İLE AVRUPA PAZARINA TANITACAĞIZ”

Kapı Sistemleri Mümessillik San. ve Tic. Ltd. Şti. Teknik Satış Mühendisi Uğur Kaymak, hedef kitlelerinin robot entegratörleri ve fens üreticileri olduğunu, fuarda amaçlarının güvenlik çiti gibi makina koruma ekipmanları üreten şirketlere kendilerini ve ürünlerini tanıtmak olduğunu belirtti.

LUCIDDOOR Makine Koruma Kapısı M140’ı, İtalya ve Almanya başta olmak üzere bütün Avrupa pazarına tanıtmayı hedeflediklerini ifade eden Kaymak, fens ile entegre edilmiş Self-Standing M140 modellerini fuar özelinde sergileyeceklerini söyledi.

“İTALYAN FENS ÜRETİCİSİYLE ÇALIŞMAYA BAŞLADIK”

Ayrıca İtalya’da fens üretimi gerçekleştiren bir firma ile çalışmaya başladıklarını kaydeden Kaymak, söz konusu iş birliği kapsamında makinalara güvenlik için korumalık ve CE belgelendirmesi yapan firmaya M140 kapılarını temin ettiklerini, firmanın da sistemlerine kendi kapılarını entegre ettikleri bilgisini verdi.

ZİYARETÇİLERİNİ 309 NUMARALI STANDINDA AĞIRLAYACAK

Kapı Sistemleri, LUCIDDOOR markasıyla akıllı otomasyon ve robotik alanının önde gelen fuarlarından olan ve 21 Haziran’da başlayacak Automatica Fuarı’nda, salon A4’te 309 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlayacak.