Keramik Makina, dünya çapında malzeme taşıma çözümleri sunan intralojistik ekipmanları sağlayıcısı Interroll Group’un uluslararası partner ağı olan “Rolling On Interroll” programına dahil oldu. 

Interroll firmasının en büyük 100 entegratörünü buluşturduğu global program Rolling on Interroll ağına Türkiye’den katılan beşinci firma olan Keramik, program ile dünya çapında birçok firmayla bir araya gelmeyi ve uluslararası arenadaki gücünü daha da arttırmayı hedefliyor.

Firmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Rolling On Interroll Programının sloganı ‘Bir arada büyümek’. Bizim sloganımız ise, ‘Bir araya getirme sanatı’. Ne kadar da harika bir uyum! Bu yolculuğun hepimiz için ‘BİR ARADA’ harika bir serüven olacağına inancımız tam!” denildi.

DÜNYA ÇAPINDA 40 ÜLKEDEN 104 FİRMA BULUNUYOR 

Interroll programı, uzun süredir iş ilişkisi içerisinde olduğu, seçilmiş ve ürünlerinin, makinalarının veya sistemlerinin performansı, üretimi ve kullanılabilirliği açısından kritik öneme sahip olan müşterileri için özel olarak hazırladı.

Firmanın söz konusu program ile partnerleriyle arasındaki sinerjiyi teşvik ederek, birlikte daha da büyüyebilmek adına en iyi uygulamaların paylaşılabileceği bir ortam yaratmayı amaçlıyor.

Rolling On Interroll, program ortaklarının, sistemlerinin kullanılabilirliği ve iş hacmi için kritik olan sürücüler ve silindirler gibi Interroll anahtar ürünleri ile üretilen makinalarda ve sistemlerde göstereceği bir etiket. 

Bir makina veya konveyör hattının, son kullanıcıya güven veren yüksek kaliteli tahrik teknolojisi ile güçlendirildiğinin görsel bir işareti olarak nitelendiriliyor.

Programda, dünya genelinden 40 ülkeden toplamda 104 firma yer alıyor.