Intecro Robotik’in her yıl geleneksel hale getirdiği “Intecro Görev Gücü 2018” ödülleri, 29 Aralık’ta şirket içerisinde düzenlenen bir etkinlikle sahiplerini buldu.

Firma bünyesinde bütün çalışanların demokratik seçimleriyle gerçekleştirilen ödüller, “Emek”, “İş Bitiricilik”, “Şirket Kültürüne Katkı” ve “İnovasyon” olmak üzere 4 farklı dalda verildi.

Bu kapsamda firma çalışanlarından Satış Müdürü Necip Arvas “Şirket Kültürüne Katkı”, İdari Sekreter Mine Özel “Emek”, Otomasyon Takım Lideri Mehmet Ali Sarı “İş Bitiricilik” ve Tasarım Mühendisi Hüseyin Özmen “İnovasyon” ödüllerine layık görüldü.

INTECRO GÖREV GÜCÜ ÖDÜLLERİ BAŞARIYI ARTIRIYOR

Intecro Robotik bünyesindeki bütün çalışanların aday olabildiği ödüller ile çalışanların motivasyonunu artırmak, şirket kültürüne katkı sağlamak ve bir arada sosyalleşmek amaçlanıyor. 

Yaklaşık 6 yıldır düzenlenen ve iki turdan meydan gelen seçim aşamasına çalışanların yanı sıra yöneticiler de katılıp, oy kullanabiliyor. 

İlk turda her daldan üçer aday belirlendikten sonra ikinci turda kapalı zarf usulü yapılan oylama sonucunda en fazla oyu alan kişiler birinci oluyor. 

Oylama sırasında kişilerin adil olmasına dikkat ediliyor.

Ödüller ile ilgili firmadan yapılan açıklamada ise şu sözlere yer verildi: “Emek, İş Bitiricilik, Şirket Kültürüne Katkı ve İnovasyon dallarında, tüm çalışanlarımızın demokratik seçimleri ile yine çalışanlarımız içinden sahiplerini buldu. Paydaşlarımızın (Çalışanlarımızın) INTECRO’ya kattığı ilham ve INTECRO’nun tüm fertlerinde bıraktığı güzel duygular, yine onların çabalarının ve insanca duruşunun eseridir. Emek ve hizmetlerinden dolayı tüm paydaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.”