Endüstrideki üretim hacimlerinin artmasıyla birlikte hız, kalite ve maliyet noktalarında verimliliği artırmak için her alanda robot kullanımları yaygınlaştı. Gıda, kozmetik, boya, otomotiv, beyaz eşya sektöründeki firmaların ve plastik enjeksiyon yoluyla ürün üreten firmaların her geçen sene daha da fazla tercih ettiği bir sistem olan IML robotlar üretim süreçlerinde büyük avantajlar sağlıyor.
Bu otomasyon sisteminde haznede bulunan IML özellikli etiket, transfer ünitesi tarafından alınıyor ve transfer ünitesindeki etiket dummy üzerine yerleştiriliyor. Robot kolu enjeksiyon kalıbının içerisine girerek etiketi kalıp üzerine bırakıp diğer tarafta çıkan ürünü, ürün alma sistemi ile alıyor ve sürecin sonunda ürünler konveyöre diziliyor.

YÜKSEK DONANIMLI MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ

Gıdadan otomotive, beyaz eşyadan kozmetik sektörüne kadar çok çeşitli sektörler için hizmet veren Eurasia Robotic, plastik enjeksiyon sanayine yönelik özel otomasyon sistemleri ile kalıp içi etiketleme IML robotları üretiyor. Robotik ve otomasyon sistemlerinde; tasarım, imalat süreci, mekanik montaj, elektrik-pnömatik montaj, yazılım ve test işlemlerini kendi üretim tesislerinde gerçekleştiren ve müşterilerine yerinde kurulum hizmeti veren Eurasia Robotic projelerini yüksek donanımlı mühendislik hizmetleriyle birlikte tamamlıyor. Eurasia Robotic yaptığı kullanıcı dostu robotik ve otomasyon sistemleri ile yüksek kaliteyi, ekonomik fiyat ile birleştirerek uzun ömürlü projeler gerçekleştiriyor.