Robotik kaynak sistemi ihracatına devam eden Afşa Robotik, ihracat gerçekleştirdiği ülkeler arasına Polonya’yı da eklemeyi başardı.

Şirket, bu kapsamda son olarak Polonya’da koltuk iskeletleri yapan bir firmaya robotik gazaltı kaynak hücresi ihracatı yaptı.

Böylece firma ihracat yaptığı ülke sayısını da 5’e çıkarmış oldu.

“YENİ BİR HALKA EKLEMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Afşa Robotik Kurucu Ortağı Aydın Şimşirli, “Bugün ihracat yaptığımız ülkelere bir tane daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2015 yılında ABD ile başlayan, Almanya, Macaristan ve Singapur ile devam eden ihracat zincirine, 5. ülke olarak Polonya’yı da ekliyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

OTOMOTİV VE GENEL ENDÜSTRİYE YÖNELİK HİZMETLER VERİYOR

Müşterilerinin üretim verimini ve rekabetçi gücünü artırma misyonuyla hareket eden, Bursa merkezli şirket, otomotiv ve yan sanayi ile genel endüstrinin ihtiyaç duyduğu kaynak ve tezgah besleme uygulamalarında anahtar teslim robotik çözümler ve mühendislik hizmetleri veriyor.

Şirket, “Fabrikaynak®” adını verdiği standart çözümleriyle yurt içinin yanı sıra uluslararası pazarlarda da uygun maliyetli güvenilir çözümler sunuyor.