RMK Mekatronik Satış Direktörü Cemil Çerçi, RMK ve DSC Mekatronik olarak katılacakları 6. Robot Yatırımları Zirvesi’nde öncelikle makina imalatçıları, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmalar ve savunma sanayi firmalarını hedeflediklerini dile getirdi.

"TEKNOLOJİ KÖPRÜSÜ OLMAYI SÜRDÜRÜYORUZ"

Çerçi, “Robotik bağlamda üst kontrol seviyesinde kullanıcı arayüzleri ve hareket kontrol sistemlerimiz, tahrik ve aktarma gruplarında yüksek sayıda ve hassas üretim yapan sistemlerde kullanılmaya uygun komponentlerimiz ve yine üretim hatlarında kullanılan lineer kılavuzlama sistemlerimiz robotlu üretim hatlarının temelin oluşturmaktadır.” diye konuştu.

RMK ve DSC Mekatronik olarak kuruluşlarından beri birçok uluslararası büyük firma ile partnerlikler yapan firmalarının, makina imalat, otomotiv sektörü ve savunma sanayi alalarında ürün ve mühendislik çözümler sağladığını ifade eden Çerçi, “Geleceği bugünden oluşturmak amacıyla çıktığımız yolda, çalışanlarımız ve partnerlerimiz ile birçok ulusal ve uluslararası projeye imza attık. Yurt dışındaki son teknoloji ürünleri ülkemize getirerek partnerlerimiz ile Türk sanayisinin arasında teknoloji köprüsü olmaya devam ediyoruz.” dedi.

NELER SERGİLEYECEK, HANGİ KONULARA ODAKLANACAK?    

Çerçi, Zirve’de RMK Mekatronik ve DSC Mekatronik’in temsilciliğini ve partnerliğini yaptığı firmaları, alanlarında globalde en yüksek pazar payına sahip olan tüm markalarının ürünlerinin tanıtımını yapmayı, firmalarının vizyonunu ve globaldeki son teknolojik gelişmeleri katılımcılara aktarmayı öncelikli olarak hedeflediklerini söyledi. Öncelikli hedef sektörlerinin makina imalatçıları, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmalar ve savunma sanayi firmaları olduğunu belirten Çerçi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ayrıca sektördeki diğer potansiyel firmalar ile etkileşim halinde bulunarak zirveye değer katmak istiyoruz. RMK Mekatronik olarak Yaskawa Servo Motor ve Sürücüler, THK Lineer Hareket Sistemleri, HSD Spindle Motorlar, Güdel yüksek hassasiyetli Kremayer ve Pinyonlar, Neugart Planet Redüktörleri ve Sumitomo Fine Cylco boşluksuz Sikloid Redüktörleri ile yerimizi alacağız. DSC Mekatronik olarak ise, DESTACO marka clamp ve gripper’larımız ve Dinse markamızın yenilikçi ürün yelpazesi ile katılım sağlayacağız.” 

"GÜNCEL GELİŞMELERİ ZİYARETÇİLERİMİZE AKTARACAĞIZ"

Zirve’den hedef ve beklentilerini de paylaşan RMK Mekatronik Satış Direktörü Cemil Çerçi, “Beklentimiz, katılan tüm firmaların Zirve sayesinde vizyonlarının genişlemesi ve son teknolojiye hakim olmalarıdır. Firmamız açısından ise hedefimiz; partnerliğini ve distribütörlüğünü yaptığımız dünya devlerinin ürünlerinin tanıtımını ve son gelişmelerini katılımcılara aktarmaktır.” ifadelerini kullandı.

BEYAZ ET SEKTÖRÜNE ROBOT ENTEGRE EDEN İLK ŞİRKET BEYAZ ET SEKTÖRÜNE ROBOT ENTEGRE EDEN İLK ŞİRKET