Hannover Fairs Turkey ve ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği) iş birliğiyle organize edilen "Endüstriyel Robot Otomasyonu ve Geleceği" konferansı, 22 Haziran 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

CONNECTİON DAYS ÜZERİNDEN ÜCRETSİZ KATILIM İMKANI

Endüstriyel, mobil ve kolaboratif robotlar, endüstriyel yapay zeka, 5G, nesnelerin interneti, robotik süreç otomasyonu ve robotik sistem entegratörlüğü gibi konuların işleneceği etkinlik kapsamında, söz konusu ürünlerin otomotiv yan sanayii, beyaz eşya, gıda, sağlık, tekstil ve makina gibi öncü sektörlere katacağı kalite, verimlilik ve hız gibi kavramlar ele alınacak.

Hannover Fairs Turkey’in dijital etkinlik platformu olan www.connectiondays.com üzerinden gerçekleştirilecek etkinlikte; "İşletmelerin Robot Kullanım Deneyimleri", "Pandemi Sonrası Robot Otomasyonu: Endüstriyel Robotlar Kobi'lerde Nasıl Yaygınlaşır?", "Endüstride Robot Kullanımının Yaygınlaştırılması ve Edinim Kolaylıkları", "Geleceğin Robot Otomasyonu" ve "Tamamlayıcı Teknolojiler, Otomasyonun Yükselişi: Hyperautomation" konularının masaya yatırılacağı 5 panel yapılacak.

Birbirinden değerli moderatörlerin ve alanında uzman konuşmacıların yer alacağı paneller, platform üzerinden kayıt oluşturalarak ücretsiz olarak takip edilebilecek. 

DENEYİMLERİNİ VE GELECEK TRENDLERİ ANLATACAKLAR

Etkinliğe "Ana Sponsor" olarak ABB Robotik ve İmalat Otomasyonu, KUKA Türkiye, Leuze Türkiye, Omron, Yaskawa Turkey destek verecek.

Entek Otomasyon, FANUC Türkiye, Mitsubishi Electric, Schmalz, Schunk ve Stäubli'nin "Premium Sponsor" olarak yer alacakları etkinlik kapsamında Bosch Rexroth, Hidtek Makina, Otkon Mühendislik ve SMC Turkey de "Gold Sponsor" olarak katılım sağlayacak.

Özellikle ana sponsor firmalar, gerçekleştirecekleri sunumlarla hem kendi deneyimlerini hem de gelecek trendleri katılımcılarla paylaşacaklar.

Sanayide dijitalleşmenin bir parçası olmak ve işletmelerinizi geleceğe hazırlamak için ziyaretçi kaydınızı yaptırabilirsiniz: 

www.connectiondays.com