Hamle Teknoloji Grubu, ürün ve çözümlerini Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te sergiledi.

"Ayakları Yere Basmayan Festival" mottosuyla bu yıl 21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen ve 4. kez kapılarını misafirlerine açan TEKNOFEST, dün gerçekleştirilen kapanış töreniyle sona ererken firmanın ürünleri ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

BAKAN VARANK ZİYARET ETTİ

Firma, Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla hayata geçirilen festival kapsamında, bu yıl üç ürününü ziyaretçilerine sundu.

Şirketin ilk ürünü Covid-19 ile mücadele kapsamında geliştirdiği "Osilasyonlu Göğüs Terapi Cihazı" olurken, ikinci ürünü "Akıllı Eğitim Robotu" olarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Firmanın standında sergilediği üçüncü ürün ise, "Görüntü İşleme Entegrasyonu" ile ürün ayrıştırma yapabilen Delta Robotu oldu.

Firmanın festival kapsamında ayrıca özel bir konuğu da vardı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, firmanın standını ziyaret ederek ürün ve çözümler hakkında bilgiler aldı, Hamle Teknoloji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Atak Robot Genel Müdürü Ahmet Murat Nuhoğlu ile sohbet etti.

2022 YILINDA SAMSUN'DA DÜZENLENECEK

Öte yandan festivalin kapanış töreninde konuşan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2022'yi Samsun'da düzenleyeceklerini dile getirerek, "TEKNOFEST Karadeniz 2022'de Samsun merkezli olarak Karadeniz'in yeşil ve mavinin her tonuna sahip muhteşem güzelliklere haiz şehirlerimizde gerçekleştirilecek." diye konuştu.