GÜNMAK, Kawasaki Robot Avrupa, Ortadoğu ve Güney Afrika’da distribütörler toplantısına katıldı.

Kawasaki Robot Distribütörler Toplantısı, 5 Şubat 2019’da Almanya’nın Neuss kentinde gerçekleştirildi.

GELECEK BİR ROBOT TARAFINDAN ÇİZİLECEK

Firmanın Avrupa, Ortadoğu ve Güney Afrika distribütörlerinin katıldığı toplantıda GÜNMAK A.Ş.’de hazır bulundu. Firma, 2004 yılından bu yana Kawasaki Robot’un Türkiye’deki temsilciliğini yürütüyor.

“Future to be drawn by a robot” (Gelecek bir robot tarafından çizilecek) mottosu ile düzenlenen toplantıda robot teknolojisinin gelişiminin gelecek vizyonundaki önemi ele alındı. 

Robot teknolojisindeki son trendler, Endüstri 4.0 uygulamaları ile Kawasaki Robot’un kısa ve uzun vadeli vizyonunun sunulduğu toplantıda, Ar-Ge çalışmalarına da yer verilerek, piyasaya yeni çıkacak KAWASAKI RS13 model robotu da distribütörlere tanıtıldı.

SEKTÖRDE 33 YILLIK DENEYİMİ BULUNUYOR

Endüstriyel alet ve makina sektöründe, 1986 yılından beri hizmet sunan GÜNMAK A.Ş., projelendirmeden satışa, servisten yedek parça eğitimine ve danışmanlık hizmetlerine kadar geniş kapsamlı çalışmalarla müşterilerinin taleplerine cevap veriyor.

Endüstriyel Robotlar alanında Kawasaki Robot’un yanı sıra geniş Scara Robot yelpazesine sahip Japon bir marka olan Epson Robot’un da Türkiye distribütörlüğünü yapmaya aktif olarak devam ediyor.