Universal Robots, Schmalz ve FlexLink iş birliği ile “Cobot ile Malzeme Taşıma Uygulamaları” canlı web semineri 4 Haziran’da gerçekleştirilecek. 

Her sektörden ve her büyüklükteki firmaların katılım sağlayabileceği web seminerinde, kolaboratif robot ile vakumlu otomatik ürün toplama, paketleme, paletleme ve gruplama gibi malzeme taşıma uygulama otomasyon çözümlerinin şirketlere nasıl entegre edebileceği, çalışanların tekrarlayan ve ağır iş yükünden nasıl kurtarabileceği alanında uzman isimler tarafından paylaşılacak. 

Uygulama örneklerinin de yer alacağı web seminerinde; güvenli, hızlı ve verimli üretim için “Tak-Çalıştır ve Üretime Başla!” konseptiyle cobot, tutucu ve otomasyon çözümleri için doğru seçimin nasıl yapılacağı, nelere dikkat edilmesi gerektiği ve sağlayacağı avantajlar ele alınacak.

Webinara Universal Robots Türkiye & ME Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, Schmalz Türkiye Genel Müdürü Tahir Kavak ve FlexLink Ülke Müdürü Bahadır Çöler konuşmacı olarak katılıp, sunum yapacaklar.

Saat 14.00’te başlayacak web seminerine, firmaların sosyal medya hesaplarındaki ilgili paylaşımlarından ya da firmalarla iletişime geçilerek kayıt yaptırılabiliyor.