Mitsubishi Electric, geleceğin mühendisleriyle online platformda bir araya gelerek robotları ve dijital fabrikaları konuşacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)'nin Kontrol ve Otomasyon Kulübü tarafından düzenlenen “Robot Olimpiyatları” etkinliği kapsamında öğrencilerle buluşacak firmanın Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama Bölümü Departman Müdürü Tolga Bizel bir sunum gerçekleştirecek.

Bizel, etkinlikte yapacağı “Dijital Fabrikalar Zamanı ve Robotlar” konulu sunumuyla IoT, yapay zeka ve robot teknolojileri konularını öğrencilerle paylaşacak.

Robotlar, kolaboratif robotlar, dijital fabrikalar, Sanayi 4.0 gibi konularda öğrencilerle buluşan firma, pandemi sürecinde de etkinliklere, üniversiteler ve kurumlarla yaptığı iş birlikleriyle online ortamda devam ediyor.

PANDEMİ NEDENİYLE DİJİTALE TAŞINDI

Mitsubishi Electric adına Bizel'in katılarak firmanın inovatif ürün ve sistemlerini paylaşacağı sunum, 29 Kasım Pazar günü saat 15.00'te İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü'nün Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 14 yıldır gerçekleştirilen etkinlik, bu yıl Covid-19 pandemisi nedeniyle İTÜRO LITE adı ile tamamen online konferans, panel ve workshoplardan oluşan bir etkinlik olarak 28-29 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.