Türkiye’nin en büyük bilim festivallerinden olan ve 2-5 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek THY 8. Science Expo 2019, bu yıl da bilim ve teknolojinin nabzını tutmaya hazırlanıyor.

TÜYAP Bursa Fuar Merkezi’nde, “Başımıza icat çıkarın” teması ile THY sponsorluğunda yapılacak festivali, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Bursa Bilim Teknoloji Merkezi (BTM) destekliyor.

KATILIM ÜCRETSİZ OLACAK

Festival kapsamındaki Kariyer Kulübü Söyleşilerine katılacak ONS Makina Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sünnetçioğlu, 4 Mayıs’ta “Geçmişten Geleceğe Robotlar” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.

Kariyer Kulübü Sahnesi’nde saat 12.30’da başlayacak konuşmaya katılım ücretsiz olup, kayıtlar etkinliğin sitesi üzerinden yaptırılabiliyor. 

ATÖLYE ÇALIŞMALARI, DRONE GÖSTERİLERİ VE DAHA FAZLASI…

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Uludağ̆ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın destekçileri arasında yer aldığı festivalde, ücretsiz atölye çalışmaları, proje yarışmaları, drone gösterileri, bilim gösterileri ve birbirinden farklı etkinlikler katılımcılarla buluşacak.