Robotik otomasyonu herkes için erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan Universal Robots, canlı web seminerleri kapsamında Ekonomist, Fütürist, Yazar Ufuk Tarhan'ı konuk edecek. 

Türkiye’nin ilk ve tek fütürist kadın konuşmacısı Tarhan'ın konuk olacağı “Cobot Dünyasını Ufuk Tarhan ile Keşfedin” isimli canlı web semineri, 26 Kasım Perşembe günü saat 14.00'te başlayacak.

HANGİ SORULAR YANIT BULACAK?

Bugünün ve geleceğin iş modellerinin anlatılacağı webinarda, değişen koşullarda üretimin hafif ve kompakt yapıya sahip insan-makina iş birliğiyle çalışan robotlarla nasıl otomatikleştirileceği, esnek üretim modeliyle değişen müşteri taleplerine hızlı ve kaliteli nasıl çözüm üretebileceği ve verimlilik artışıyla rekabet gücünün nasıl kazanılabileceği masaya yatırılacak.

Web semineri kapsamında ayrıca; cobotların dijital dönüşümün neresinde yer aldığı, cobotların ekonomik büyüklüğü ve gelecekte üretimdeki yerinin neresi olacağı, gelecekte yeni iş alanlarının neler olabileceği, robotların çalışanların işlerini kolaylaştıracağı mı yoksa elinden mi alacağı gibi önemli sorular yanıt bulacak, başarı hikayelerinden örnekler verilecek.

"GELECEĞİN ÜRETİCİLERİNİ BİLGİLENDİRİYORUZ"

Gelecekte makinaların, ürünün hammaddeden son kullanıcıya ulaşacağı tüm süreçlerde olacağını dile getiren Gök, "Yapay zeka, bulut teknolojileri, nesnelerin interneti, otomasyon gibi kritik teknolojiler bizi makinaların üretim modeline yaklaştırıyor. Bu noktada, insan faktörünün kilit faktör olduğunu unutmadan, değişimlere ayak uydurmanın son derece önemli olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Teknoloji ve ürünlerimizin yanı sıra düzenlediğimiz seminer ve webinarlar ile bugünün ve geleceğin üreticilerini bilgilendiriyoruz. Onları adeta gelecekte yolculuğa çıkarıyoruz ve öngörülü davranmalarına olanak tanıyoeruz” şeklinde konuştu.

KATILIMCILARDAN GELEN SORULAR YANITLANACAK

 Kurulumdan programlamaya kadar tüm cobotlu üretim sürecinin baştan sona katılımcılarla paylaşılacağı webinarın sonunda katılımcıların soruları da yanıtlanacak.  

Ücretsiz olarak katılım sağlanabildiği webinara, firmanın web sitesinden kayıt yaptırmak gerekiyor.