Universal Robots, Yunanistan'ın başkenti Atina’da düzenlenen uluslararası gıda teknolojileri, ambalaj ve paketleme fuarı Food Tech Greece 2019 Fuarı'na katıldı.

Firmanın paketleme-paletleme uygulamaları gerçekleştirdiği fuardaki standında yoğun ilgiyle karşılandı.

Atina’daki uluslararası gıda teknolojileri, ambalaj ve paketleme fuarı Food Tech’e 12-14 Ekim 2019 tarihleri arasında distribütörleri Sabo Electric ve Morenos ile katılılan firma, iş birliğine dayalı robotlarıyla paketleme-paletleme uygulamalarını sergiledi ve standında ziyaretçilerini ağırladı.

“YUNANİSTAN PAZARI UMUT VADEDİYOR”

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Universal Robots Türkiye ve MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, şunları kaydetti: “Yunanistan, son dönemlerde politik stabiliteyle birlikte otomasyon yatırımlarına hız vermeye başladı. Bu nedenle Yunanistan pazarından umutluyuz. Özellikle gıda ve yiyecek-içecek alanındaki gelişmelerle öne çıkan Yunanistan’da robot teknolojisi üretimde verimi daha da yükseltebilir. Etkinlikte tanıttığımız Universal Robots ürün ailemizle paketleme ve paletleme uygulamaları gerçekleştirdik. Etkinlik süresince UR+ Çözümleri, UR Akademi ve UR Uygulama Sihirbazı hakkında ziyaretçilerimize detaylı bilgiler verdik.”