FANUC’un robot ailesinde yer alan DR-3iB/8L Delta Robotu, esneklik ve çevikliğiyle paketleme, dizme, toplama, sınıflandırma, sıralama ve ayırma gibi proseslerde üretime hız kazandırıyor.

KULLANICISINA ALANDAN TASARRUF İMKANI VERİYOR

Dünya genelinde 650 bini aşkın endüstriyel robot ve 25 milyonun üzerinde toplam ürün kurulumuyla sektörün önemli üreticilerinden FANUC, DR-3iB/8L Delta Robotu ile optimum düzeyde otomasyon çözümü sunuyor.

Birbirine 120 derece açı ile konumlandırılmış 3 ana mafsala sahip olan dört eksenli DR-3iB/8L, esnek hareket kabiliyeti ve yüksek hızıyla dikkati çekiyor.

Yüksek ivmelenmeye sahip model, bir hat üzerinde ihtiyaç olan robot sayısını azaltarak kullanıcısına önemli ölçüde tasarruf sağlıyor. Kurulumu, üretim hattının üzerine monte edildiği için kısıtlı alanı bulunan üretim tesislerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.  

DEZENFEKTANLARA KARŞI EN ÜST SEVİYEDE KORUMA SAĞLIYOR

İlaç, gıda ve elektronik sanayisi, tıbbi uygulamalar gibi birçok farklı alanda tercih edilen modelin maksimum 8 kg taşıma kapasitesi bulunuyor. 

Maksimum lineer çalışma hızı 10 bin mm/sn olan ve çok yönlülüğü yükseltmek amacıyla özel tasarlanan ürünün çalışma alanı yatayda bin 600 mm, dikeyde 500 mm olarak öne çıkıyor.

Robotun 0,2 kgm2’lik yüksek bilek ataleti ve +/-0,03 mm’lik tekrarlanabilirlik özelliği, büyük parçaların taşınmasını ve çoklu ped tutucuların kullanımını destekliyor. Hizmet verecek ortamın özelliklerine göre ürün dış yüzeyi boyalı ve kaplamalı olmak üzere iki alternatifli sunulabiliyor.

Ürünün kaplamalı olan varyantı, boyanın yiyeceklere dökülmesi riskini önlerken, gıda sınıfı yağlama ile donatılması hasebiyle asit ve alkali temizleyiciler ile dezenfektanlara karşı üst düzey dayanıklılık sunuyor.