Türkiye’de fabrika otomasyon sistemlerine yönelik özel tasarım ürünleriyle sektörde öne çıkan FANUC'un CRX serisi kolaboratif robotları, birçok stratejik sektörde ihtiyaçları karşılıyor, fabrikalarda riskli görevleri başarılı şekilde yerine getirirken, operatörlerle aynı iş ortamında güvenli olarak çalışabiliyor.

PROGRAMLAMA VE KULLANIMDA KOLAYLIK SAĞLIYOR

Kullanım kolaylığı yönünden işletmelere birçok avantajlar sağlayan firmanın cobot serisi, tablet el kumandası ve sürükle-bırak programlaması gibi özelliklerin yanı sıra çevre birimleri için arabirimin kolayca kurulmasını sağlayan bir yazılım da sunuyor. Böylece herhangi bir uygulama dakikalar içerisinde programlanabiliyor.

Pazar ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen iRVision kamera sistemleri ve FS-15ia kuvvet sensörü teknolojisi gibi özellikler de seride yer alıyor.

Farklı sektörlere rahatlıkla entegre edilebilen serideki cobotlar, işletmelerin daha düşük maliyetlerde ve güvenli olarak üretim gerçekleştirmesine de katkıda bulunuyor.

DAR ALANLARDA ÜRETİMİ MÜMKÜN KILIYOR

Barındırdığı özelliklerle kullanıcı dostu çözüm sunan seride, 10 kg taşıma kapasitesi ve 1249 mm erişim imkanına sahip CRX-10iA ve benzer şekilde 10 kg taşıma kapasitesine sahip, 1418 mm erişime olanak tanıyan CRX-10iA/L modelleri bulunuyor.

Uzun kollu versiyon ile kayma hareketi sayesinde daha dar alanlarda bile üretimi kolaylaştırıyor.

Firma, her ürününde olduğu gibi iş birlikçi robotlarında da müşterilerine verimlilik ve yaşam döngüsünde uzun ömürlülük vadediyor.